Şevki Yılmaz alarmda: Fitneyi bırakın destekçilerimiz ihtiyarlaşıyor

Gerici yazar Şevki Yılmaz ,AKP'ye destekte görülen düşüşe dikkat çekerek parti içinde tartışmalara karşı 'itidal' çağrıları yaptı.

Şevki Yılmaz alarmda: Fitneyi bırakın destekçilerimiz ihtiyarlaşıyor

AKP’li medya kalemşörleri arasında 16 Nisan referandumunun ardından daha açıkça yapılmaya başlanan kavga, çeşitli köşe yazıları ve programlarda sarfedilen sözlerle devam ederken, kimi islamcı yazarlar da AKP’ye destekte görülen düşüşe dikkat çekerek itidal çağrıları yapıyor.

Gericilik kışkırtıcısı yayıncılığıyla bilinen Akit gazetesinin yazarı ve eski Refah Partisi Mileltvekili Şevki Yılmaz bugünkü köşe yazısında, referandumda ‘Evet’ oylarının beklenenin çok daha düşük gelmesiyle AKP cephesindeki başlayan tartışmalara değinirken,”’Kim hayır verdi’’? tecessüsünü bırakarak, kişileri yıpratmak isteyen fitnebaz tuzakkoliklere fırsat vermemeliyiz!” diye yazdı. Abdullah Gül ve Ahmet Davutoğlu ile AKP içerisinde ‘fitne’ çıkarmaya çalışanlar olduğunu söyleyen Yılmaz,  “Arabozucu dalkavuklara karşı uyanık olmalı ve onları dışlamalıyız!” dedi.

Yılmaz’ın yazısında iktidara verilen desteğin özellikle gençlik içerisinde giderek azaldığına işaret etmesi dikkat çekti.

Yılmaz’ın yazısının ilgili bölümleri şöyle:

“Bilhassa gençlik arasında ve üniversitelerimizde iktidarımıza destek giderek azalmaktadır! İktidarımızın destekçileri ihtiyarlaşmaktadır!

Bu hayra alamet değildir!

**

Ak hareketinin ve mazlum coğrafyanın dualı lideriReceb TayyibErdoğan kardeşimizle beraber yürüyüp, ıslanan Gül ve Davudoğlu kardeşlerimizin arasını açmaya ve fitne çıkartma çabasında olmaya devam eden arabozucu dalkavuklara karşı uyanık olmalı ve onları dışlamalıyız!

“Hayvanlar koklaşarak, insanlar da konuşarak anlaşır!” gerçeğini unutmamalıyız!

Arabozucu fitnekolikler yerine arabulucu ehli hal ve ilim ehliyle akil heyetleri acilen yeniden oluşturmalıyız!

Allah’ımızın ihsanıyla Receb Tayyib kardeşimize ikram edilen halkımızın sevgi rüzgârını, dalga kıran gibi kıran, içimizdeki rüzgâr kıranları tüm teşkilat, belediye ve bürokrasiden acilen tasfiye etmeliyiz!

Unutmayalım ki deniz asla leş kabul etmez!”

Manifesto’nun notu: Yazarın yazısından alıntılanan bölümdeki imla hataları kendisine aittir.