Şenol Güneş'ten 'küfür' savunması

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Fenerbahçe derbisinde yaşananlara ilişkin konuştu.

Şenol Güneş'ten 'küfür' savunması

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, takımının Şampiyonlar Ligi’ndeki RB Leipzig karşılaşması öncesi basın toplantısı düzenledi.

Güneş toplantıda Fenerbahçe derbisinde hakeme küfür ettiği yönündeki iddiası için, “Biz küfür yemeye müsait bir milletiz. Şahsıma küfürde sorun yok. Başkası yapınca keyfine saha kapatıyorlar. ” diye konuştu.

Güneş’in açıklamaları şöyle:

Bir şeyler söyleyerek döndüm

“Hakeme niye faul verdiğini sordum, cevap vermedi. Bir şeyler söyleyerek döndüm. Orada ne söylediğimi ben de bilmiyorum. Sağolsun yayıncı güzel çekiyor bunları. Ağzımdan kötü bir kelime çıkıyorsa bunu suç olarak kabul ederim. Biz küfür yemeye müsait bir milletiz. Şahsıma küfürde sorun yok. Başkası yapınca keyfine saha kapatıyorlar. Sizin derdiniz yarınki maç değil, kavga olsun. Ben o işte yokum. Sonra da yerli mi yabancı mı diye Türk futbolunu kurtarmaya çalışıyorsunuz.”

Ana avrat küfür yedim

Hakemler için kötü konuşmak istemiyorum. Derbiyle ilgili yeri geldiği zaman konuşacağım. Hakemler her maçta hata yapabiliyor. Aleyhimize de olabilir, lehimize de olabilir. Derbide sadece futbol oynamaya çalıştık. Ana avrat küfür edildi, para atıldı. Biz bir şey yapmadık. Gökhan’ı kadroya almadım, Lens’i de geç oyuna aldım. Sadece Caner dizlerinin üzerine çöktü. Provokasyon yapmadık. Ali Palabıyık ile olanları biliyorsunuz zaten. Kendi stadımızda bize yaptıklarını da biliyoruz. Niye artislik yapıyorsun dedim. Stattan çıkarken ana avrat küfür yedim.”

http://gazetemanifesto.com/2017/09/24/senol-gunese-saldiri-girisimi/