Bu sefer adres Eyüp: İstanbul'da yine şortlu kadına saldırı!

İstanbul'da bu sefer de Eyüp'te şortlu bir kadına saldırı vakası yaşandığı öğrenildi.

Bu sefer adres Eyüp: İstanbul'da yine şortlu kadına saldırı!

İstanbul’un Eyüp ilçesinde 26 yaşındaki kadını bir saldırgan önce darp etti ardından kadına bıçakla saldırdı. Yaralanan kadın darp raporu aldı, emniyette şikayetçi oldu. 

Olay yerinde güvenlik kamerası olmadığı için polis saldırganın kimliğini tespit edemedi.

Odatv’den Sami Menteş‘in haberinde, saldırıya uğrayan 26 yaşındaki R.T.’nin annesi Saadet.T. saldırıyı anlatıyor. Anne Saadet T. kızının dün (7 Temmuz 2017) arkadaşlarıyla buluşmak için öğle saatlerinde Eyüp’te bulunan evlerinden çıktığını belirterek “Liseyi okudukları okulda buluşacaklardı. Yol üstünde piknik yapılan bir yer var. Kalabalık oluyor. Orada da bir köprü var. Kızım kulaklıkla müzik dinleyerek köprünün altından geçiyordu. Takip edildiğini hissetmiş. Arkasına dönüp bakmış, kulaklık olduğu için bir şey duymamış. Daha sonra da sırtında ağrı hissetmiş, saldırgan tekme atıp, darp etmiş kızımı” dedi. 

“Göbeğinin yanında beline kadar bıçak izi var”

Kızının sporcu olduğunu söyleyen anne Saadet.T. daha sonra saldırganın bölgedeki Fil Köprüsü’nde kızına bıçak çektiğini ve bıçağı savurduğunu anlatıyor ve habere göre şu ifadeleri kullanıyor.

“Göbeğinin yanından beline kadar bıçak izi var. Alibeyköy Karakolu’na gittik, polisler çok yardımcı oldular. Darp raporu aldık. Kızıma fotoğraflar gösterdiler ama kızım teşhis edemedi. Köprünün altı olduğu için güvenlik kamerası da yokmuş. Saldırgan bulunamadı.”

Anne Saadet T. kızının evden çıkarken şort giydiğini belirterek “Şort giydiği için saldırdı galiba. Böyle bir saldırının başka hiçbir şey gerekçesi olamaz” diyor.