Şaşırtmayacak: Üniversite öğrencisini pantoluna koyduğu 'kabak'la taciz eden sapık serbest!

Konya'da üniversite öğrencisini tramvayda 'kabak'la taciz eden sapık serbest bırakıldı.

Şaşırtmayacak: Üniversite öğrencisini pantoluna koyduğu 'kabak'la taciz eden sapık serbest!

Konya’da tramvayda karşısına oturan üniversite öğrencisi 19 yaşındaki genç kadını pantolonunun içine koyduğu ‘kabak’la taciz ettikten sonra yakalanan 67 yaşındaki M.Ü., çıkarıldığı mahkemece adli kontrol kararıyla serbest bırakıldı.

Geçtiğimiz pazartesi günü Selçuk Üniversitesi yerleşkesine giden üniversite öğrencisi bir genç kadın, tramvaya binip bir yere oturdu. Karşısına da özel bir kız öğrenci yurdunda aşçı olarak çalışan 5 çocuk babası M.Ü. oturdu. Genç kadının bacaklarına ve vücuduna bakarak tacizde bulunan M.Ü., pantolonunun içine daha önceden koyduğu kabağı okşamaya başladı.

Tacizi görüntüledi

Bu durumu fark eden üniversiteli kadın da cep telefonunun kamerasıyla tacizi görüntüledi. M.Ü. bir süre sonra bir durakta indi. Ardından genç kadın da, kaydettiği görüntülerde birlikte polis merkezine giderek şikayette bulundu.

Üniversiteli mağdur kadının şikayeti üzerine çalışma başlatan polis, M.Ü.’yü dün bir tramvay durağında yakaladı.

Serbest bırakıldı

Polis, yaptığı üst aramasında M.Ü.’nün pantolonun kasık bölgesinde kabak buldu. İlk önce suçlamayı kabul etmeyen M.Ü.’nün daha sonra suçunu itiraf ettiği belirtildi. M.Ü.’nün ilk ifadesinde “uzun süreden bu yana cinsel hayatı olmadığını ve kendisini tatmin etmek için böyle bir şey yaptığını” söylediği öne sürüldü. 67 yaşındaki M.Ü., çıkarıldığı mahkemece adli kontrol kararıyla serbest bırakıldı.