Şamil Tayyar: 'FETÖ' tutukluları itibar suikastine başlayacak

AKP Gaziantep Milletvekili Şamil Tayyar, 'FETÖ' tutuklularının Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'a ve AKP'lilere itibar suikastı yapacağını öne sürdü.

Şamil Tayyar: 'FETÖ' tutukluları itibar suikastine başlayacak

AKP Gaziantep Milletvekili Şamil Tayyar, ‘FETÖ’ tutuklularının referanduma yakın dönemlerde Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’a ve AKP’lilere itibar suikastı yapacağını öne sürdü.

‘FETÖ’den tutuklu bulunanların yakın dönemde ‘itirafçı’ adı altında itibar suikastine başlayacağını iddia eden Tayyar, itirafçı olan bir Yargıtay üyesinin ifadelerini örnek gösterdi. Tayyar’ın ifadeleri şöyle:

“İtibar suikastı yapacaklar. Önümüzdeki günlerde başka tezgahları başka kumpasları da var, referanduma doğru. Sayın Cumhurbaşkanımıza iftira atacaklar, ailesine iftira atacaklar, bakanlara iftira atacaklar, milletvekillerine iftira atacaklar bunları yaptılar. Bunları yaparken itirafcı adı altında yapıyorlar” ifadelerini kullanan Tayyar, “Geçenlerde bir yargıtay üyesi güya bu yapının en önemli simlerinden biriydi. İtirafcı gözüküyor. İtiraflarının yarısı Cumhurbaşkanı’na hakaret. Bir başka kaymakam çıkıyor, Cumhurbaşkanı’nın çocuğuyla ilgili konuşuyor. Falanca bakan, falanca belediye başkanı ve bir çok yerde itibar suikastı yapıyorlar” diye konuştu.