Saldırıya uğrayan Deniz Naki: Hedef gösterildim

Dün oynanan Mersin İdman Yurdu- Amedspor maçında saldırıya uğrayan Deniz Naki, saldırıya ilişkin açıklamalarda bulundu. 

Saldırıya uğrayan Deniz Naki: Hedef gösterildim

Dün oynanan Mersin İdman Yurdu- Amedspor maçında sahaya giren bir taraftarın saldırısına uğrayan Deniz Naki, saldırıya ilişkin açıklamalarda bulundu.

DHA’ya konuşan Deniz Naki, maçtan önce kendisine ait olmaya bir sosyal medya paylaşımı nedeniyle hedef gösterildiğini belirtti.

Naki, “Saldırgan sırt ve boynuma yumruk atıp beni yere düşürünceye kadar kendisini görmedim. Sırtım ona dönüktü ve görme imkanım yoktu. Ancak, iyi ki saldırganı görmemişim, eğer görmüş olsaydım kendimi savunacaktım ve büyük ihtimalle kırmızı kart görecektim. Maçtan sonra polis soyunma odasına geldi ve bana şikayetçi olup olmayacağımı sordu. Ben şikayetçi olmayacağımı söyledim, kimi kime şikayet edeceğim, bir şey çıkmayacaktı.” şeklinde konuştu.

“O kadar polisin arasından saldırgan nasıl sahaya girdi şaşırıyor insan”

Tribünlerin önünde çok sayıda polis olduğunu belirten Naki, saldırganın sahaya nasıl girebildiğine şaşırdığını belirtti. Naki şöyle konuştu: “Ama saha içinde ilk kez saldırıya uğruyorum. Daha önce başımdan geçen davalar ve hakkında açılan soruşturmalar bir yana saha içerisinde bir saldırı ile ilk kez karşı karşıya kaldım. Saldırganın elinde bıçak ve kesici alet olabilirdi Allah korusun. Görüntüleri izlediğimde birer metre aralıklarla çok sayıda polisin arasında o saldırgan nasıl sahaya girdi şaşırıyor insan. Son olarak maçtan bir hafta önce bana ait olmayan bir hesaptan yapılan paylaşım ve bunun üzerine gözaltına alınıp hedef gösterilmem üzerine bu olayın yaşandığını düşünüyorum.”

“Hiçbir güç bu yıl şampiyon olmamızı engelleyemez”

Facebook sayfasından da açıklama yapan Naki, “Öncelikle dünkü maçta yaşanan talihsiz olay nedeniyle gerek sosyal medyadan, gerekse de arayarak ve mesaj atarak geçmiş olsun dileklerini ileten tüm dostlara teşekkür ederim. Bu olaylar beni yıpratmaktan ziyade daha da hırslandırıp motive etmektedir. Hiç bir güç bu sene şampiyon olup kupayı rahmetli kaptanımıza götürmekten bizi alıkoyamaz.” dedi