Şaka değil: Kaymakamlık milli güreşçiye 'oyuncak bebek' hediye etti!

Ankara'da milli olma başarısı göstermiş sporculara vermeye layık bulunan 'hediye' gündem oldu.

Şaka değil: Kaymakamlık milli güreşçiye 'oyuncak bebek' hediye etti!

Ankara’nın Sincan ilçesinde Kaymakamlığın branşlarında milli olma başarısı göstermiş sporculara vermeye layık bulduğu ‘hediye’ gündem oldu.

Sincan Kaymakamı Salim Demir, Ankara Sincan Belediyespor’da yetişmiş, grekoromen stilde güreş yapan milli güreşçi Mehmet Emin Uzunosmanoğlu’nu makamına davet edip ilçenin kendi spor dallarında milli olmuş 8 sporcusunu ödüllendirmek istediğini belirtti. Uzunosmanoğlu da davet üzerine kaymakamlığa gitti. Kaymakam Demir burada milli güreşçiye, sporla ilgilendiğini göstermek üzere sporculara birer poşet içinde hediye verdi ve davet hediyelerin takdimiyle sona erdi. Ancak poşetin içinden çıkan ‘hediye’ ise Uzunosmanoğlu’nu isyan ettirdi.

Mehmet Emin Uzunosmanoğlu sosyal medyadan olayı şu ifadelerle anlattı:

“Bu fotoğrafı paylaşırken hiç ama hiç utanmıyorum.Bu fotoğraftan utanacak kişi de ben değilim.Bugün Sincan Kaymakamlığı Sincan ilçesinden kendi branşında milli sporcu olmuş 8 kişiyi çağırdı ve ödüllendireceğini söyledi.Bunun üzerine ,yıllarca alın teri döktüğümüz emek verdiğimiz ülkemizi en güzel şekilde temsil etmek için verdiğimiz çabalarımızın bir karşılığı olarak bir poşette hediyelerimiz verildi.Eve giderken poşeti açıp içindekileri gördüğüm an spora verilen değerin apaçık bittiğini ve bizimle dalga geçildiğini hissettim.Söyleyeceğim şeyler şaka değil yalan değil tamamen bugün yaşanılmış bir olaydır daha doğrusu alaydır.poşetten ne çıksa beğenirsiniz? Bildiğiniz oyuncak Bebek çıktı.Ben hala şoktayım hala inanamıyorum.Türkiye Şampiyonu Milli Güreşçi sıfatıyla gittiğim kaymakamlığın yanına oyuncak Bebek ile ödüllendirildim.Ata sporumuz güreşe verilen değerin bu olması beni çok ama çok üzdü.Vatanım uğruna yaptıklarımdan kesinlikle pişman değilim.Karşılığı olarak bu davranışı sergileyenlere YAZIKLAR OLSUN demekten ve bu şekilde tepkimi vermekten başka elimden gelen bişey yok.Arkadaşlar,Kardeşler benim hazırladığım bu gönderinin paylaşılmasını,sesimin daha çok duyulmasını ve hakkımızı geri almayı istiyorum.Eğer benim gibi düşünüyorsanız lütfen paylaşın ve sesimiz duyulsun ..”