Rusya'dan “gerilimi düşürme bölgesi” kararı

Rusya tarafından yapılan açıklamada, Savunma Bakanlığı ve Suriye muhalefetinin Kuzey Humus‘ta “gerilimi düşürme bölgesi” oluşturmaya karar verdiklerini açıkladı. Rusya Savunma Bakanlığı sözcüsü Igor Konashenkov, Rusya Savunma Bakanlığı ve Suriye muhalefetinin Kuzey Humus‘ta “gerilimi düşürme bölgesi” oluşturmaya karar verdiklerini duyurdu. Konashenkov, bölgedeki ateşkesin bugün yürürlüğe gireceğini ve 147.000’den fazla insanın yaşadığı 84 yerleşimi kapsayacağını söyledi. Mısır... View Article

Rusya'dan “gerilimi düşürme bölgesi” kararı

Rusya tarafından yapılan açıklamada, Savunma Bakanlığı ve Suriye muhalefetinin Kuzey Humus‘ta “gerilimi düşürme bölgesi” oluşturmaya karar verdiklerini açıkladı.

Rusya Savunma Bakanlığı sözcüsü Igor Konashenkov, Rusya Savunma Bakanlığı ve Suriye muhalefetinin Kuzey Humus‘ta “gerilimi düşürme bölgesi” oluşturmaya karar verdiklerini duyurdu. Konashenkov, bölgedeki ateşkesin bugün yürürlüğe gireceğini ve 147.000’den fazla insanın yaşadığı 84 yerleşimi kapsayacağını söyledi. Mısır yerel basınında yapılan açıklamada iste, Kahire’nin Moskova ve Suriye toplantılarına ev sahipliği yapacağı belirtildi.