Rıdvan Dilmen özür diledi

Rıdvan Dilmen, dün Fenerbahçe-Osmanlıspor maçının ardından yaptığı bir yorumla tepkilere neden oldu.

Rıdvan Dilmen özür diledi

AKP’li Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’a yakınlığıyla bilinen spor yorumcusu Rıdvan Dilmen, dün Fenerbahçe’nin Osmanlıspor ile oynadığı ve 1-1 sona eren mücadelenin ardından yaptığı bir yorumla tepkilere neden oldu.

Dilmen, canlı yayında Fenerbahçe-Osmanlıspor maçını yorumlarken “Dursun Bey ve Tudor’u tebrik ediyorum. Gittiler çata çat aldılar oyuncuları. Ha kanunsuz bir şey yaptılarsa bilemiyorum” dedi.

Dilmen, sosyal medyada Galatasaraylı taraftarların tepki göstermesi üzerine NTV Spor canlı yayınına kadar tekrar bağlandı ve sözlerinin yanlış anlaşıldığını belirtti.

Galatasaray’a karşı bir saygısızlık yapmayacağını belirten Dilmen, “Galatasaray kulübüne, asla ama asla, bir saygısızlığım olmaz, olamaz da. Yanlış anladılarsa da, kusura bakmasınlar. Sevgili Galatasaraylılar da, onlara bir saygısızlık yapmayacağımızı bilir” ifadelerini kullandı.

Spor Toto Süper Lig’in 11. haftasının açılış maçında lider Galatasaray, kendi sahasında konuk ettiği Gençlerbirliği’ni 5-1’lik farklı bir skorla mağlup etmişti.