Rıdvan Dilmen: Fatih Terim'e ödenecek tazminat helali hoş olsun

AKP'li Rıdvan Dilmen, Fatih Terim'in milli takımın başından gönderilmesiyle ilgili görüşlerini açıkladı.

Rıdvan Dilmen: Fatih Terim'e ödenecek tazminat helali hoş olsun

Şaibeli 16 Nisan referandumu öncesi ünlülerin video ile yaptığı ‘Evet’ kampanyasını başlatan isim olarak bilinen spor yorumcusu AKP’li Rıdvan Dilmen, Fatih Terim’in milli takımın başından gönderilmesiyle ilgili görüşlerini açıkladı.

Rıdvan Dilmen, “Şenol Güneş’in sezon sonunda tamamen Milli Takım’ın başına geçeceğini düşünüyorum. Sabah saatlerinde yapılan görüşmede kalan 4 maç için anlaşma sağlandığını duydum. Şu anda kamuoyundan dolayı belki de 4 maçlık anlaşma öne çıkıyor. Bence en az 3 yıllık anlaşmaya gidilir” dedi.

“Adının silinmesi yanlış”

10 gün önce AKP’li Cumhurbaşkanı ile bir araya geldiği ifade eden Dilmen, “Sayın Cumhurbaşkanımızın, Fatih Terim’in gönderilmesine karışmamıştır. Kararları Yıldırım Demirören aldı. Fatih Terim’in görevinden ayrılması doğru karar olabilir. Ancak adının parklardan silinmesi yanlış. Dünya Kupası öncesinde hem Beşiktaş’ı hem de Milli Takım’ı çalıştırmakta yanlış bir şey yok. Şenol Güneş, doğru bir tercih” dedi.

Fatih Terim’e ödenecek 3.5 milyon euro tazminat için de “Alacağı tazminat helali hoş olsun. Hakkıdır’ diyen Rıdvan Dilmen, “Ama Futbol Federasyonu’nun şunu açıklaması lazım. Eğer Terim istifa etseydi ne kadar tazminat ödeyecekti. Bu rakamın Terim’e ödenen tazminattan daha düşük olduğunu biliyorum” dedi.

 

http://gazetemanifesto.com/2017/07/28/fatih-terim-parkinin-adi-metin-oktay-parki-olarak-degistirilecek/