Reza Zarrab'ın adı potansiyel tanık listesinde!

ABD’de tutuklu olarak yargılanan Rıza Sarraf davasına bakan Yargıç Richard Berman, ’Sarraf davasının tek sanığının, Halkbank eski Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Hakan Atilla olacağını’ söyledi. Davada görev yapacak jüri üyelerinin seçimi için yapılan duruşmaya Atilla, mahkum üniforması yerine takım elbise ile çıktı. Rıza Sarraf duruşmaya katılmadı. Daha önce ’ABD Sarraf’a karşı’ olan dava adı da... View Article

Reza Zarrab'ın adı potansiyel tanık listesinde!

ABD’de tutuklu olarak yargılanan Rıza Sarraf davasına bakan Yargıç Richard Berman, ’Sarraf davasının tek sanığının, Halkbank eski Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Hakan Atilla olacağını’ söyledi. Davada görev yapacak jüri üyelerinin seçimi için yapılan duruşmaya Atilla, mahkum üniforması yerine takım elbise ile çıktı. Rıza Sarraf duruşmaya katılmadı. Daha önce ’ABD Sarraf’a karşı’ olan dava adı da ’ABD Atilla’ya karşı’ olarak değiştirildi.

Bugün New York’ta TSİ 18:00’de başlaması planlanan Rıza Sarraf davasında flaş bir gelişme yaşandı. Reuters’ın haberine göre Rıza Sarraf davasının bu hafta görülmeyeceği Mehmet Hakan Atilla’nın tek başına hakim karşısına çıkacağı belirtildi.

Öte yandan Hâkim Richard Berman olası jüri üyelerine, Atilla’nın davada yargılanan tek sanık olduğunu söyledi.

Yaşanan bu gelişme, son dönemde itirafçı olacağı söylenen Sarraf ile ilgili şüpheleri kuvvetlendirdi.

SARRAF TANIK LİSTESİNDE

Öte yandan New York Times Muhabiri Benjamin Weiser Twitter’dan, ”Juri adaylarina, potansiyel taniklarin oldugu 10 sayfalik alfabetik liste dagitildi. Listedeki son kisi Reza Zarrab.” paylaşımında bulundu. (BirGün)