Reina'nın sayfasına "Dövüşe 5 kala" yazan Facebook kullanıcısı gözaltına alındı

Reina'nın sayfasına "Dövüşe 5 kala" yazan Facebook kullanıcısı "Woo George" gözaltına alındı.

Reina'nın sayfasına

Gece kulübü Reina’nın Facebook sayfasına katliamdan önce “Dövüşe 5 kala” yazıp ortadan kaybolan “Woo George” isimli hesabın kullanıcısı olduğu öne sürülen F.S.M gözaltına alındı.

Düzce Emniyet Müdürlüğü Siber Suçlarla Mücadele ekipleri, Ortaköy’de terör saldırısının gerçekleştirildiği eğlence merkezinin sosyal medya hesabına “Sizi istiyorummm” ve “Dövüşe 5 kalaa” şeklinde iki mesaj yazan “Woo George” isimli kullanıcıya yönelik çalışma yaptı. Cumhuriyet Başsavcılığının talimatıyla ekipler, şüpheli F.S.M’nin Düzce’deki evine operasyon düzenledi. Operasyonda bazı belge ve dokümanlara el konuldu. “Woo George” isimli hesabın kullanıcısı olduğu öne sürülen F.S.M. gözaltına alındı.

‘Manidar’ ve ‘şüpheli’ bulunmuştu

Reina gece kulübünün yeni yıl mesajlarına ayırdığı sayfasına, katliamdan kısa süre önce bir kullanıcı tarafından “Sizi istiyorummm” ve “Dövüşe 5 kalaa” şeklinde iki mesaj yazılmıştı. O dakikalarda Reina’nın sayfasını kullananların dikkatini çekmeyen mesajlar, katliamın gerçekleşmesinden sonra hem mevcut kullanıcıların hem de başsağlığı paylaşımı için sayfaya girenler tarafından manidar ve çok şüpheli bulunmuştu.