Rasim Ozan'la aynı programa çıkan emekli askerlere tepki: Sizinle aynı üniformayı giydiğim için utanıyorum

Eski Fenerbahçe Asbaşkanı ve Emekli Koramiral Atilla Kıyat, Rasim Ozan Kütahyalı'yla birlikte canlı yayına çıkan emekli Askeri Hâkim Albay Ahmet Zeki Üçok ve Eski Genelkurmay İstihbarat Dairesi Başkanı İsmail Hakkı Pekin'e sert tepki gösterdi.

Rasim Ozan'la aynı programa çıkan emekli askerlere tepki: Sizinle aynı üniformayı giydiğim için utanıyorum

Eski Fenerbahçe Asbaşkanı ve Emekli Koramiral Atilla Kıyat, “Kabataş Yalanı”nın ortaklarından biri olarak bilinen Balçiçek Pamir’in Habertürk’te sunduğu “Karşıt Görüş” programına, AKP’li yazar Rasim Ozan Kütahyalı’yla birlikte konuk olan emekli Askeri Hâkim Albay Ahmet Zeki Üçok ve Eski Genelkurmay İstihbarat Dairesi Başkanı İsmail Hakkı Pekin’e sert tepki gösterdi.

Bugün ‘kumpas’ olarak nitelenen Ergenekon, Balyoz gibi davaları geçmişte canhıraş savunmasıyla bilinen Rasim Ozan Kütahyalı, sözkonusu programda, “15 Temmuz darbe girişiminde Kemalist generallerin de rol aldığını” iddia etti. Kütahyalı’yla birlikte Ahmet Zeki Üçok’un ve İsmail Hakkı Pekin’in canlı yayına çıkması ise Emekli Koramiral Atilla Kıyat, sosyal medya hesabından bir açıklama yaptı.

Atilla Kıyat Facebook hesabından, “Yazıklar olsun, İsmail Hakkı Pekin ve Zeki Üçok, karşınıza Rasim Ozan Kütahyalı’yı almış ve onu destekler yorumlar yapıyorsunuz. Haber TÜRK’te. Sizinle aynı üniformayı giydiğim için utanıyorum. Sahi ben niye utanıyorum. Siz utanın…” diyerek sert bir şekilde Pekin ve Üçok’a yüklendi.