Rasim Ozan kovuldu ama: Kararı açıklarken de savunmaya devam ettiler!

Rasim Ozan Kütahyalı iğrenç sözlerine gelen tepkiler sonrası Beyaz TV'den kovulurken, "Derin Futbol" sunucu ve yorumcuları Kütahyalı için övgü dolu sözler etmeden edemedi.

Rasim Ozan kovuldu ama: Kararı açıklarken de savunmaya devam ettiler!

AKP’li Rasim Ozan Kütahyalı’nın Boşnak halkını hedef iğrenç sözleri sonrasında Beyaz TV’deki “Derin Futbol” ve “Beyaz Futbol” programlarında yaptığı ‘spor yorumculuğu’ndan kovulurken, programların sunucusu Ertem Şener ve diğer yorumcular Kütahyalı’yı savunmaya devam etti.

Sunucu Ertem Şener ,”Derin Futbol” programını açarken kovulma kararını şu sözlerle duyurdu: “Dün akşam kimsenin tasvip etmediği, edemeyeceği büyük bir sıkıntı yaşadık. Tabi bu kimsenin kabul edemeyeceği bir durum oldu. Rasim Ozan Kütahyalı da bu vahim durumdan sonra bir hayli üzüldü, bir hayli sıkıldı. Üzüntüsü gerçekten son derece üst seviyedeydi. Bu bizim için kabul edilemez bir durum oldu. Ben bu kanalda Beyaz TV Spor’un genel direktörüyüm. 6 sezondur buradayım. Boşnak kardeşlerimizin kalbi çok kırıldı. Onlarla etle tırnak gibiyiz. Bu vahim karardan sonra, bu akşam kanal yönetimimizle aldığımız karar doğrultusunda bugünden itibaren Rasim Ozan Kütahyalı ile yollarımızı ayırma kararı aldık. Rasim Ozan Kütahyalı bugünden itibaren bizimle olmayacak.” 

Övmeden edemediler

Daha sonra konuyla ilgili konuşan Ahmet Çakar ise karar nedeniyle üzüntüsünü ifade ederken, Kütahyalı’nın asla bu sözleri edecek yapıda biri olmadığını ileri sürdü. Bir diğer ‘yorumcu’ Sinan Engin de, Kütahyalı’yı karakterini anlatarak ‘kaza kurbanı’ olduğunu anlatmaya çalıştı. Engin kanala ve Kütahyalı’ya gelen tepkiler için de “Özür diledik. Ama yeter daha fazla üzerimize gelmeyin” uyarısı yaptı.

‘Tehdit’ iddiası

Konu ile ilgili kapanış sözünü alan Ertem Şener ise, Kütahyalı’yı “şer güçler”in hedef aldığını söylerken, “Rasim’in tüm düşmanlarına bedel ödetecek gücü vardır” ifadelerini kullandı.

Öte yandan Kütahyalı’nın üç isme, kendisinin kovulmasına rağmen yayına çıkmaları nedeniyle son derece tepkili olduğu ve “sizinle görüşeceğiz” diyerek tehdit ettiği iddia ediliyor. Üç ismin Kütahyalı’yı savunmaya çalışmalarında bu durumun da etkili olduğu öne sürülüyor.

http://gazetemanifesto.com/2017/11/20/rasim-ozan-beyaz-tvden-kovuldu/