Rasim Ozan Beyaz TV'den kovuldu

AKP'li yandaş küfürbaz Rasim Ozan Kütahyalı'nın Boşnaklarla ilgili iğrenç sözlerine gelen büyük tepkilerin ardından Beyaz TV'deki 'yorumcu'luk görevine son verildi.

Rasim Ozan Beyaz TV'den kovuldu

Melih Gökçek’in oğlu Osman Gökçek’e ait Beyaz TV’de yayınlanan ‘Beyaz Futbol’ programında Boşnaklar’a yönelik iğrenç sözler sarfeden Rasim Ozan Kütahyalı’nın programdan alındı.

Edindiğimiz bilgiye göre, ırkçı ve belden aşağı sözleri sonrası gün içerisinde ‘özür’ açıklaması yapmasına rağmen tepkilerin giderek yükselmeye devam ettiği yandaş ‘yorumcu’ için Osman Gökçek, “Alıyorum” diyerek “Derin Futbol” ve “Beyaz Futbol” ekranlarına çıkarmama kararı verdi.

Balkan ve Boşnak dernekleri de Kütahyalı hakkında açıklama yayınlarken, hukuki süreç başlatacaklarını belirtti.  13 Balkan ve Boşnak derneği bir açıklama yayınlayarak, “Kütahyalı’nın sarf ettiği bu sözler, kelimenin tam anlamıyla, belden aşağı, terbiyesizce, dini ve milli geleneklerimize uymayan sözcükler olmasının yanında, aynı zamanda ırkçı, aşağılayıcı, küçümseyici, tahrik edici, nefret ve hakaret içerikli sözlerdir” ifadelerini kullandı ve Kütahyalı hakkında hukuki işlem başlatacaklarını açıkladı.

Öte yandan şu saatlerde kanalın önünde toplanan yaklaşık 100 kişilik bir grup da kanal yönetimini ve Kütahyalı’yı protesto etmeye devam ediyor. Protestolara karşı polis de kanal binasının önünde TOMA ve çevik kuvvet konuşlandırmış durumda.

http://gazetemanifesto.com/2017/11/21/rasim-ozan-kovuldu-ama-karari-aciklarken-de-savunmaya-devam-ettiler/

http://gazetemanifesto.com/2017/11/20/video-iste-akpnin-devrimcisi-rasim-ozan-kusturmali-bosnak-saksosu/