PTT şubesi soyuldu

İstanbul Şişli’de bugün PTT şubesini soyan silahlı bir kişi kasadaki 10 bin lirayla kayıplara karıştı. Halide Edip Adıvar Mahallesi Halide Edip Adıvar Caddesi’nde bulunan PTT şubesinde saat 16.00 sıralarında, yaya olarak PTT şubesine gelen bir kişi, yanında bulunan silahı ile çalışanları etkisiz hale getirdi. Çalışanların iddiasına göre kasadaki yaklaşık 10 bin lirayı alan soyguncu hızla... View Article

PTT şubesi soyuldu

İstanbul Şişli’de bugün PTT şubesini soyan silahlı bir kişi kasadaki 10 bin lirayla kayıplara karıştı.

Halide Edip Adıvar Mahallesi Halide Edip Adıvar Caddesi’nde bulunan PTT şubesinde saat 16.00 sıralarında, yaya olarak PTT şubesine gelen bir kişi, yanında bulunan silahı ile çalışanları etkisiz hale getirdi. Çalışanların iddiasına göre kasadaki yaklaşık 10 bin lirayı alan soyguncu hızla şubeden çıkıp yaya olarak olay yerinden kaçtı. Çalışanlar durumu hemen polis ekiplerine bildirdi. Kısa sürede olay yerine gelen polis ekipleri PTT çalışanlarından soyguncunun eşgalini ve kaçış istikametini belirlemeye çalıştı.

Polis çevredeki iş yerlerinin güvenlik kameralarını incelemeye alarak, kaçan soyguncuyu yakalamak için çalışma başlattı.