Patronun tacizinden kurtulmak için arabadan atlamıştı: 5 gün sonra kötü haber geldi...

Manisa'da özel bir rehabilitasyon merkezinin sahibi olan Özcan Ç.'nin otomobilinden atlayan 26 yaşındaki kadın hayatını kaybetti.

Patronun tacizinden kurtulmak için arabadan atlamıştı: 5 gün sonra kötü haber geldi...

Manisa’nın Selendi İlçesi’nde, özel bir rehabilitasyon merkezinin sahibi olan 40 yaşındaki Özcan Ç.’nin otomobilinden atlayan rehabilitasyon merkezinin müdürü 26 yaşındaki Hatice Sevci hayatını kaybetti.

Olay, geçen 7 Temmuz’da saat 02.00’de, Aşağı Güllüce Mahallesi’nde meydana geldi. Selendi Özel Ege Yaşam Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi sahibi Ö.Ç. ve merkezin müdürü Hatice Sevci, beraberindeki kadın hademe F.B. ile birlikte Uşak’a gitti. Uşak’tan Manisa’ya dönüşte Ö.Ç., F.B.’yi evine bıraktı. Daha sonra Sevci’yi evine bırakmak bahanesiyle yola devam etti. Ancaj araç şehir merkezindeki Aşağı Güllüce Mahallesi’ne doğru giderken, Sevci araçtan atladı. Ağır yaralı Sevci, sevk edildiği Manisa Merkez Efendi Devlet Hastanesi’nde tedaviye alındı.

Nişanlı olduğu öğrenilen Sevci, yoğun bakım servisindeki yaşam mücadelesini beş gün sonra kaybetti. Sevci’ye İzmir Adlı Tıp Kurumu’nda otopsi yapılmasına karar verildi.

Ev güzergahında bulunmadı

Özcan Ç. ifadesinde, “Hatice’yi evine bırakmak isterken otomobilin kapısını bir anda açıp dışarı atladı” dedi. Ancak genç kadının arabadan atladığı yer, evinin güzergahı değildi.

Tutuklandı

Gözaltına alınan Özçan Ç., jandarmada ifadesinin ardından çıkarıldığı mahkemede tutuklandı.