Özat: Müslüman dediğin takımın ilk 11'inde 9 tane Hristiyan futbolcu oynuyor

Eski futbolcu ve teknik direktör Ümit Özat, TRT Spor’da katıldığı bir programda Fikret Orman’ın ‘En iyi Müslüman takım Beşiktaş’ sözlerini değerlendirdi. Beşiktaş’ın kadrosundaki yabancı futbolcu sayısını hatırlatan Özat; “Müslüman dediğin takımın ilk 11’inde 9 tane Hristiyan futbolcu oynuyor. Nereden baktığınıza bağlı. O zaman en iyi Müslüman takım Altınordu, kadrolarında hiç yabancı futbolcu yok. İtalyan Müslüman mı?... View Article

Özat: Müslüman dediğin takımın ilk 11'inde 9 tane Hristiyan futbolcu oynuyor

Eski futbolcu ve teknik direktör Ümit Özat, TRT Spor’da katıldığı bir programda Fikret Orman’ın ‘En iyi Müslüman takım Beşiktaş’ sözlerini değerlendirdi.

Beşiktaş’ın kadrosundaki yabancı futbolcu sayısını hatırlatan Özat; “Müslüman dediğin takımın ilk 11’inde 9 tane Hristiyan futbolcu oynuyor. Nereden baktığınıza bağlı. O zaman en iyi Müslüman takım Altınordu, kadrolarında hiç yabancı futbolcu yok. İtalyan Müslüman mı? Değil. Fransız Müslüman mı? Değil. İspanyol Müslüman mı? Değil. En iyi Müslüman takım tabii ki ya Beşiktaş ya Fenerbahçe ya da Galatasaray olacak. Kim şampiyonsa o. Ama diğer açıdan bakarsak en iyi Müslüman takım Altınordu’dur” ifadelerini kullandı.