Otobüste kokan çoraplarını çıkartınca gözaltına alındı

Hindistan'da polis, bir otobüste kokan çorapları nedeniyle diğer yolcularla tartışma yaşayan bir kişinin gözaltına alındığını duyurdu.

Otobüste kokan çoraplarını çıkartınca gözaltına alındı

Hindistan’da polis, bir otobüste kokan çorapları nedeniyle diğer yolcularla tartışma yaşayan bir kişinin gözaltına alındığını duyurdu.

Polis yetkilileri, 27 yaşındaki Prakash Kumar adlı şüpheliye karşı “kamuya açık alanda rahatsızlık vermek” şikayetinde bulunulduğunu belirtti.

Olay 26 Kasım’ı 27 Kasım’a bağlayan gece, başkent Delhi’ye doğru giden bir otobüste Kangra yakınlarında, Kumar’ın ayakkabılarını ve çoraplarını çıkartmasıyla başladı.

BBC‘nin haberine göre; çorapların kokusu o kadar kötüydü ki, diğer yolcular Kumar’dan çoraplarını bir torbaya koymasını veya dışarı atmasını istedi.

Ancak iddiaya göre Kumar bunu reddetti ve şiddetli bir tartışma başladı.

Daha sonra yolcular, otobüsün şöförünü yol üzerindeki Una istasyonundaki Bharwain polis karakoluna çekmeye zorladı ve şikayette bulunuldu.

Hindustan Times gazetesinin haberine göre Kumar çoraplarının hiç kokmadığını savundu ve yolcuların kendisiyle “nedensiz” bir tartışmaya giriştiğini iddia etti.

Polis, Kumar’ın kefaletle serbest bırakıldığını söyledi.