ÖSYM Zeki Kayahan Coşkun'u 'engelledi': Büşranur artık yok, haber vereyim dedim...

Radyo programcısı Zeki Kayahan Coşkun, YGS'ye alınmadığı için bunalıma girip intihar eden öğrenciyle ilgili ÖSYM'ye soru sormak isteyince engellendiği ortaya çıktı.

ÖSYM Zeki Kayahan Coşkun'u 'engelledi': Büşranur artık yok, haber vereyim dedim...

Ünlü radyo programcısı Zeki Kayahan Coşkun, YGS’ye alınmadığı için bunalıma girip intihar eden öğrenciyle ilgili Öğrenci Seçme ve Yerleştirme Merkezi Başkanlığı’na sosyal medya hesabından soru sormak istedi, ancak Coşkun’un engellenmiş olduğu anlaşıldı.

12 Mart pazar günü yapılan Yükseköğretime Geçiş Sınavı’na (YGS) bir dakika geciktiği gerekçesiyle alınmayınca bunalıma giren 18 yaşındaki Büşranur Kalaycı, Çanakkale’nin Biga İlçesi’ndeki evinde intihar etmişti.

“Zekirdek” programıyla bilinen Zeki Kayahan Coşkun, olayla ilgili olarak ÖSYM’nin Twitter adresine, engellendiğine dair uyarının görseliyle birlikte “Sana bir şey soracaktım ama sonra fark ettim ki, engeli basmışsın. Gurur duydum” diye yazdı.

Coşkun bir sonraki tweet’inde de “YGS’ye 1 dakika geciktiği için sınava alınmayan Büşranur, bunalıma girip intihar etmiş. Artık yok. Haber vereyim dedim.” ifadelerini kullandı.

http://gazetemanifesto.com/2017/03/31/ygsyi-1-dakika-ile-kaciran-18-yasindaki-ogrenci-hayatina-son-verdi/