Ödemiş'te Ceylin'in ölü bulunduğu evin önünde gerginlik

Ödemiş'te toplanan kalabalık, 10 yaşındaki Ceylin'in kaçırıldıktan sonra ölü bulunduğu eve saldırmaya başladı.

Ödemiş'te Ceylin'in ölü bulunduğu evin önünde gerginlik

İzmir’in Ödemiş ilçesinde, 10 yaşındaki Ceylin Atik’in evlerinin önündeki parkta kaçırıldıktan sonra komşularının evinde ölü bulunmasının ardından, ilçede haberi alanlar Ceylin’in ölü bulunduğu evin önünde toplanarak içeri girmeye çalıştı.

Kızgın kalabalık, sloganlar eşliğinde önce polisin açtığı güvenlik şeridini geçti. Kalabalık, ardından ellerindeki taşlarla ‘çocuklara uzanan eller kırılsın. İdam isteriz’ sloganlarıyla eve saldırdı. Araya giren polis ve olay yerinde bulunan Ödemiş Kaymakamı Celil Ateşoğlu ve Ödemiş Belediye Başkanı Mahmut Badem kalabalığı sakinleştirmeye çalıştı. Bu arada olayların büyümesinin ardından çevik kuvvet havaya defalarca ateş açtı, ancak yine de öfkeli kalabalık sakinleşmedi. Bölgede gerginlik sürüyor.

İlk ifadesi

Komşu S.T., ilk ifadesinde, “Ceylin su içiyordu, bir anda yere düşünce bayıldı. Ben de korktum onu sandığa sakladım” dediği öğrenildi. Fakat dedeye “Polisi aramayın yoksa torununuzu öldürürüz” mesajı çekilen telefonunun S.T., üzerine kayıtlı olmadığı belirlendi. Polis telefonun numarasının sahibini arıyor.

http://gazetemanifesto.com/2017/06/12/odemiste-kacirilan-10-yasindaki-ceylin-komsularinin-evinde-olu-bulundu/