Nuriye Gülmen'in babası: Çocuğumuza kavuştuğumuz için sevinçliyiz

Açlık grevinin 268’inci gününde tahliye edilen Nuriye Gülmen’in babası Şaban Gülmen, ‘Çocuğumuza kavuştuğumuz için sevinçliyiz’ dedi. Evrensel’den Diren Yurtsever’in haberine göre, açlık grevinin 268’inci gününde tahliye edilen Nuriye Gülmen’in babası Şaban Gülmen, “Çocuğumuza kavuştuğumuz için sevinçliyiz. Üzüntümüz Nuriye ve Semih’in sağlık durumlarının iyi olmaması” dedi. Dün görülen karar duruşmasında tahliye edilen Nuriye Gülmen, açlık grevinin 269’uncu gününe... View Article

Nuriye Gülmen'in babası: Çocuğumuza kavuştuğumuz için sevinçliyiz

Açlık grevinin 268’inci gününde tahliye edilen Nuriye Gülmen’in babası Şaban Gülmen, ‘Çocuğumuza kavuştuğumuz için sevinçliyiz’ dedi.

Evrensel’den Diren Yurtsever’in haberine göre, açlık grevinin 268’inci gününde tahliye edilen Nuriye Gülmen’in babası Şaban Gülmen, “Çocuğumuza kavuştuğumuz için sevinçliyiz. Üzüntümüz Nuriye ve Semih’in sağlık durumlarının iyi olmaması” dedi.

Dün görülen karar duruşmasında tahliye edilen Nuriye Gülmen, açlık grevinin 269’uncu gününe girdi. Gülmen tahliye sonrası, tutulduğu Numune Hastanesi mahkum koğuşundan Ankara’da kendisi için hazırlanan eve ambulansla getirildi. Gülmen; ailesi, dostları, Yüksel direnişçileri ile açlık grevini beraber sürdürdükleri Semih Özakça ve Esra Özakça tarafından karşılandı.

Gülmen’in babası Şaban Gülmen, kızlarının tahliyesine çok sevindiklerini ifade etti. Şaban Gülmen, duyguları şöyle anlattı: “Üzüntümüz Nuriye ve Semih’in sağlık durumlarının iyi olmaması. Bir an evvel sağlıklarına kavuşmalarını istiyoruz. İşlerine dönmelerini istiyoruz tek istediğimiz bu. Bundan başka bir şey istemiyoruz. Bundan sonraki süreçte tabi ki tahliye ile iş bitmiyor. Çocuklarımız işlerine dönünceye kadar açlık grevine devam edecekler. Tahminim bu yönde. Onlar kendi haklarını alıncaya kadar bu işte kararlı görünüyorlar. Hayatlarına ve yaşamlarına sağlıklı bir şekilde devam etmelerini istiyorum.”