Notları düşünce öğretmenine anlattı: 14 yaşındaki öğrenci aylarca istismara uğramış

Kütahya'da lise öğrencisi kız çocuğuna aylarca cinsel istismarda bulunulduğu ortaya çıktı.

Notları düşünce öğretmenine anlattı: 14 yaşındaki öğrenci aylarca istismara uğramış

Kütahya’nın Şaphane ilçesinde lise öğrencisi 14 yaşındaki E.Ç. adlı kız çocuğuna cinsel istismarda bulunuldu. Olay nedeniyle gözaltına alınan 38 yaşındaki M.E.Y. adlı zanlı çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

İddiaya göre zanlı, liseli E.Ç’ye aylarca cinsel istismarda bulundu. Ailesinden korkan kız kimseye bir şey söyleyemedi, ancak notları düşünce öğretmeni kenara çekip konuştu ve korkunç gerçek ortaya çıktı.

Şaphane’ye bağlı Gürkuyu Köyü’nde oturan E.Ç., iddiaya göre, ilçedeki elektrik dağıtım şirketinin arıza servisinde görevli ve aynı zamanda işçi servisi sahibi olan evli ve 3 çocuk babası M.E.Y.’nin cinsel istismarına maruz kaldı.

Ailesine bir şey söyleyemeyen E.Ç., aylarca aynı kişinin istismarını sineye çekti. İlçede bir öğrenci yurdunda kaldığı öğrenilen E.Ç.’nin ders notlarıyla birlikte psikolojisinin de bozulduğunu fark eden öğretmeni çocukla konuştu.

Tutuklandı

E.Ç., başına gelenleri öğretmenine anlattı. Cinsel istismarı öğrenen öğretmen ise suç duyurusunda bulundu. E.Ç.’nin ifadesi sonrası harekete geçen jandarma, M.E.Y.’yi gözaltına aldı. İşlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen M.E.Y. tutuklandı. E.Ç.’nin ise psikolojik tedavi gördüğü öğrenildi.