Narcos dizisinin prodüksiyon görevlisi Meksika'da öldürüldü

Narcos'un 4. sezonu için lokasyon arayan prodüksiyon görevlisi Carlos Munoz Portal, boş bir arazinin ortasında, arabasının içerisinde ölü bulundu.

Narcos dizisinin prodüksiyon görevlisi Meksika'da öldürüldü

Narcos’un 4. sezonu için lokasyon arayan prodüksiyon görevlisi Carlos Munoz Portal, boş bir arazinin ortasında, arabasının içerisinde ölü bulundu.

Netflix’in Kolombiya’daki uyuşturucu kartellerini işleyen suç-drama türündeki Narcos dizisinin 4. sezonu için çekim lokasyonu araştıran prodüksiyon Carlos Muoz Portal vurularak öldürüldü. Meksika’nın ‘tehlikeli bölgelerinden’ Temascalapa kasabasında çekim lokasyonu için çalışan 37 yaşındaki Portal, kurşunlanmış halde arabasında ölü olarak bulundu.

Temascalapa şehri yakınlarındaki San Bartolo Actopan’daki toprak yolda, arabasının içerisinde, birden fazla kurşun yarasıyla birlikte ölü bulunan Carlos Munoz Portal’ın ise öldürülme sebebi ve kimler tarafından öldürüldüğü şu an için bilinmiyor. Polis ise Munoz Portal’ın Hidalgo eyaletinden, New Mexico’ya giderken mi vurulduğunu yoksa, Hidalgo’dan bulunduğu bölgeye takip edildiği için mi gittiğini bilmediklerini dile getirdi.