Nagehan Alçı köşesinden tüccarlığa başladı

Habertürk'ün AKP'li yazarı Nagehan Alçı, bugünkü köşesinde akrabasının reklamını yaptı.

Nagehan Alçı köşesinden tüccarlığa başladı

Habertürk’ün AKP’li yazarı Nagehan Alçı, bugünkü köşe yazısında katıldığı bir nişan törenini anlatırken, açık açık bir yakınının reklamını yaptı.

Eşi Rasim Ozan Kütahyalı’nın yeğeni Çisem’in nişanına katılan Alçı, törendeki izlenimlerini köşesine taşımaya değer bulurken, daha sonraki satırlarında ise ‘sadede gelerek’ Çisem’in İzmir’de açtığı kıyafet kiralama mağazasını methetmeye başladı.

Alçı’nın “Böyle olursa güzel” başlıklı, adete bir reklam metni gibi yazısı sosyal medyada da alay konusu oldu.

Alçı’nın yazısındaki ‘reklam’ bölümü şöyle:

“BAZI insanlar stiliyle doğar. Ne yapsalar, ne giyseler onlarda farklı durur, baktırır, özendirir. Çisem (Öznur) de öyledir. Herkesin taktığı bir eşarbı öyle bağlar ki, bambaşka bir şeye dönüşür o eşarp mesela. Ya da düz bir tişörtü orasından burasından keser ve özgün bir kıyafete çevirebilir. Üniversiteyi bitirdikten sonra Cosmopolitan’da muhabirlik ve moda editörlüğü yapmaya başladı. Müthiş sayfalar hazırladı dergiye. Sonra kendi işini yapmaya karar verdi ve İzmir’e dönerek şehrin ilk kıyafet kiralama mağazasını açtı. İstanbul’da birkaç tane var ancak İzmir’de yoktu davetler için elbise kiralama…

Dress 4 Event işte böyle doğdu. Şimdi Alsancak’taki şık mağazalarında kendisi gibi zevkli kardeşi Sanem’le birlikte dünyanın çok farklı noktalarından designer’lar bulup özel koleksiyonlar getiriyorlar ve birbirinden güzel elbiseler kiralıyorlar.”