Muharrem İnce: Galatasaray Hakan Şükür'ü iyi futbolcu olduğu için aldı, sen FETÖ'cü olduğu için milletvekili yaptın

CHP Yalova Milletvekili Muharrem İnce, İzmir Cumhuriyet Meydanı'nda vatandaşlara seslendi.

Muharrem İnce: Galatasaray Hakan Şükür'ü iyi futbolcu olduğu için aldı, sen FETÖ'cü olduğu için milletvekili yaptın

CHP Yalova Milletvekili Muharrem İnce, partisinin referandum kampanyası kapsamında İzmir Cumhuriyet Meydanı’nda vatandaşlara seslendi.

Galatasaray’dan ihracıyla yeniden gündeme gelen eski futbolcu ve eski AKP’li milletvekili Hakan Şükür’le ilgili konuşan İnce, “Galatasaray onu iyi futbolcu olduğu için aldı, ama sen FETÖ’cü olduğu için milletvekili yaptın” diye konuştu.

“Zam yerine güncelleme, başkanlık yerine…”

“Vatan sevgisini, Atatürk sevgilisi nakış nakış işleyen İzmir” diyerek vatandaşları selamlayan Muharrem İnce, “Dertleşmeye, size anlatmaya geldim. Fesih tartışması başladı, gidiyor. Fesih yetkisi var mı yok mu? Anlatayım, anayasa değişikliğini okuduysa bilgisi olmuştur. Ama kitap okumayıp özetini okursa görmemiştir. Kelime oyunu yapıyor. Zam diye bir şey duyuyor musunuz, hayır, zam yok artık. Güncelleme var. Fiyat güncellemesi. Bunu neden yapıyor, hala Yüce Divan korkusu var. Olaki CHP iktidar olur diye. Tek başına meclisi seçime götürebiliyor. Fesih yerine seçime götürme. Zam yerine güncelleme, başkanlık yerine cumhurbaşkanlığı sistemi. Doktora gittiğiniz zaman senden idrar tahlili ister. Öbür adını söylersen olmaz değil mi” dedi.

“Sakın ‘bana bir şey olmaz’ demeyin

Anayasa değişiklikleri üzerinden polislere, memurlara da seslenen Muharrem İnce, “Devlet memurlarına sesleniyorum. Sabahleyin kapının önüne konursunuz. Polise sesleniyorum. Ey fakirin fukaranın oğlu polis kardeşim, derse ki ‘olağanüstü hal ilan etim. Bunlarda FETÖ’cü vardı, bütün polisi feshettim’ derse bütün teşkilat işsiz kalırsın. Öğretmenlere sesleniyorum. Sakın ‘bana bir şey olmaz’ deme. FETÖ de onun bir zamanlar arkadaşıydı, bak gör halini” şeklinde konuştu.