Mide bulandıran öğretmenden çağrı: Erdoğan’ı yalnız bırakmayın

Beden eğitimi dersinde eşofman giyen kız öğrencileri görünce tahrik olduğunu söyleyen ve açığa alınan gerici öğretmen Ercan Harmancı AKP'ye ve Tayyip Erdoğan'a sahip çıkılması çağrısı yaptı.

Mide bulandıran öğretmenden çağrı: Erdoğan’ı yalnız bırakmayın

Konya’nın Selçuklu ilçesindeki Ayşe-Kemal İnanç Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi’nde felsefe öğretmeni olarak görev yapan ve beden eğitimi dersinde eşofman giyen kız öğrencileri görünce tahrik olduğunu söyleyen Ercan Harmancı sosyal medya hesabından yeni bir açıklama yaptı.

Odatv’de yer alan habere göre, Facebook hesabından önceki gün yeni bir açıklama yaparak  AKP’li Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’a, Milli Eğitim Bakanlığı Müsteşarı Yusuf Tekin’e ve AKP’ye “Biz kardeşiz” mesajı veren Harmancı, şu ifadeleri kullandı:

Yaşanılanlarda kimsenin dahili olmaz bir imtihandır. Suçlu ne AK Parti’dir ne başka biridir… Biz kardeşiz ve ortak paydamız Allah rızasıdır. Lütfen benim olayım, imtihanım üzerinden kimse birbirine söz etmesin sadece dua etsin… AK Parti’de, Saadet’te diğer cemaatlerde rızayı gözeten tüm STK’lar da kardeşimdir… Hepsini seviyorum hepsi de birbirini sevsin… Ümmetin bel bağladığı insan Recep Tayyip Erdoğan’ı da yalnız bırakmayın… Yusuf Tekin de kardeşimdir… Rabbim kulunu temizlemek istiyor iftira edenler ve dua edenlerle…”

http://gazetemanifesto.com/2017/12/25/imam-hatip-ogretmeni-gericilik-kustu-kizlarin-vucut-hatlarini-gorunce-seytan-size-uflemiyorsa/

http://gazetemanifesto.com/2017/12/27/esofman-giyen-kiz-cocuklarindan-tahrik-oldugunu-soyleyen-ogretmen-hakkinda-karar-verildi/