Mezun olmuş öğrencilere kınama cezası verildi

Ege Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Dekanlığı’nın 12 mezun öğrenciye kınama cezası verdiği belirtildi. Ege Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Dekanlığı’nın Sosyoloji Bölümü Başkanı talimatı ile 12 mezun öğrenciye soruşturma açarak kınama cezası verdiği ifade edildi. Evrensel‘in haberine göre, 2016-2017 dönem mezuniyet töreninde, “Barış”, “Adalet”, “Özgür Akademi”, “Özerk Üniversite”, “Hocama Dokunma”, “Nuriye ve Semih Ölmesin” yazılı döviz taşıdıkları için... View Article

Mezun olmuş öğrencilere kınama cezası verildi

Ege Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Dekanlığı’nın 12 mezun öğrenciye kınama cezası verdiği belirtildi.

Ege Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Dekanlığı’nın Sosyoloji Bölümü Başkanı talimatı ile 12 mezun öğrenciye soruşturma açarak kınama cezası verdiği ifade edildi.

Evrensel‘in haberine göre, 2016-2017 dönem mezuniyet töreninde, “Barış”, “Adalet”, “Özgür Akademi”, “Özerk Üniversite”, “Hocama Dokunma”, “Nuriye ve Semih Ölmesin” yazılı döviz taşıdıkları için 12 mezun öğrenciye soruşturma açıldığı aktarıldı.”Afiş ve pankart asma” gerekçe gösterilerek soruşturma açılan mezun öğrencilere kınama cezası verildi.

Verilen cezanın Sosyoloji Bölüm Başkanı ve Başkan Yardımcısı talimatı ile olduğu belirtilerek, Sosyoloji Bölüm Başkanı’nın nefret, ayrımcılık ve mobbing suçundan hala devam etmekte olan soruşturması bulunduğu iddia edildi.