Metrobüste yer kavgası: Hakaretlere sinirlenen hemşire şırıngayla saldırdı

İstanbul'da metrobüste bir yolcu, hemşire olduğu belirtilen bir kadnın 'şırıngalı saldırısına uğradığını' belirtti.

Metrobüste yer kavgası: Hakaretlere sinirlenen hemşire şırıngayla saldırdı

İstanbul’da seyir halinde bulunan metrobüste Ercan P. adlı bir yolcu, hemşire olduğu belirtilen Semra H.’nin ‘şırıngalı saldırısına uğradığını’ belirtti. İğnede, hastalık olup olmadığının araştırılmasını isteyen genç adamın şikayeti üzerine olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Sabah’tan Dilek Yaman‘ın haberine göre; Mecidiyeköy durağında metrobüse binen Ercan P.’nin yanına birkaç durak sonra Semra H. isimli kadın oturdu. İddialara göre Semra H. bir süre sonra Ercan P.’yi itekledi. Tartışma çıkması üzerine Semra H. çantasında bir anda şırınga çıkardığı ve Ercan P.’nin bacağına sapladı.

Neye uğradığını şaşıran Ercan P., iğneyi çıkarıp durumu Edirnekapı durağında bulunan sivil polislere bildirdi. İkili daha sonra Eyüp Polis Merkezi’ne gönderildi. Semra H. ifadesinde özel bir hastanede çalıştığını söyledi.

İneceği durak yaklaştığı için çantasında sigara aradığını, Ercan P.’nin sürekli hareket etmesine sinirlendiği için çantadaki şırıngayı batırdığını dile getirdi. Olayın ardından hastaneye başvuran Ercan P. ise şırıngadan kendisine herhangi bir hastalık bulaşmadığının tespit edilmesini istedi. Ercan P.’nin ihbarı üzerine olayla ilgili soruşturma başlatıldığı belirtildi.