Meteoroloji İstanbul için uyardı!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, “İstanbul’da yarın sabah saatlerinden itibaren görülecek sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışların orta kuvvette ve yer yer kuvvetli (10-30 kg/m2) olması beklendiğinden meydana gelebilecek olumsuzluklara karşı (ani sel, su baskını, yıldırım, trafikte aksamalar vb.) dikkatli ve tedbirli olunmalıdır” denildi. Meteoroloji’den yapılan son değerlendirmelere göre, İstanbul, mevsim normallerinde seyredecek hava sıcaklıklarına rağmen... View Article

Meteoroloji İstanbul için uyardı!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, “İstanbul’da yarın sabah saatlerinden itibaren görülecek sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışların orta kuvvette ve yer yer kuvvetli (10-30 kg/m2) olması beklendiğinden meydana gelebilecek olumsuzluklara karşı (ani sel, su baskını, yıldırım, trafikte aksamalar vb.) dikkatli ve tedbirli olunmalıdır” denildi.

Meteoroloji’den yapılan son değerlendirmelere göre, İstanbul, mevsim normallerinde seyredecek hava sıcaklıklarına rağmen Çarşamba ve Perşembe günü yağışlı havanın etkisi altına girecek.