Meral Akşener'in muhalifliği 'sokağa' kadarmış

Eski MHP milletvekili Meral Akşener, sosyal medya hesabından paylaştığı mesajda, “Hak arama yeri sokaklar değildir” dedi.

Meral Akşener'in muhalifliği 'sokağa' kadarmış

Ülke çapında Başkanlık Referandumu’nda çok sayıda usulsüzlüğün ve hukuksuzluğun yaşanmasını ve şaibeli sonucu kabul etmeyen halk birçok ilde protesto yürüyüşleri düzenlerken, Meral Akşener’den bu protesto yürüyüşlerine “katılınmaması gerektiği” çağrısında bulundu.

Eski MHP milletvekili Meral Akşener’in Twitter’dan yazdığı mesajında, “Hak arama yeri sokaklar değildir” ifadeleri yer alıyor.

İçinde büyük farklılıklar barındıran ‘Hayır’ cephesinin kimi öğelerince umut bağlanan eski MHP milletvekili Meral Akşener, yaptığı bu çıkışla birlikte aslına rücu etmiş ve bir kez daha emekçi halk kitlelerinin ve işçi sınıfının aklını karıştırma konusunda görevini yerine getirmiş oldu.

Devletin her kademesinin ele geçirildiği, sandıkların güvenliğinden sorumlu olan devlet organı YSK’nın AKP’li üyelerce belirlendiği ülkemizde yaşayan Meral Akşener’in mesajlarında, “hak arama yerinin” neresi olduğu konusunda ise bir yorum bulunmuyor.