Meral Akşener: Dün bir hakim "3 kişi görevlendirilmiş, sizi vuracaklarmış" dedi

MHP'den ihraç edilen Meral Akşener Isparta'daki toplantısında dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Meral Akşener: Dün bir hakim

MHP’den ihraç edilen Meral Akşener, “Emekli bir hakim arkadaş aradı. Dedi ki ‘3 kişi görevlendirilmiş sizi vuracaklarmış.’ Ben de güldüm, ‘gelsinler görsünler’ dedim” açıklamasında bulundu.

Isparta’da referandum çalışması yapan Akşener, kentte yapacağı açık hava toplantısının Merkez İlçe Seçim Kurulu tarafından reddedildiğini, buna yapılan itirazın da Yüksek Seçim Kurulu’nda reddedildiğini hatırlatırken “Buraya gelirken çok engelle karşılaştık. Ben uzun yıllar siyaset yapan biriyim. Hayvan pazarında konuşmalar istenmişti ama Isparta bütün engelleri yıktı, aştı, geçti ve hakkı hakka, hakkı haklıya teslim etti” dedi.

“Emekli hakim ‘sizi vuracaklarmış’ dedi”

Dün yaşadığı bir olayı da paylaşan Meral Akşener, şöyle dedi:
‘Sabah emekli bir hakim arkadaş aradı. Dedi ki ‘3 kişi görevlendirilmiş sizi vuracaklarmış.’ Ben de güldüm ‘gelsinler görsünler’ dedim. Sonra başka bir arkadaş aradı, üst düzey bir bürokrat, emekli. O da dedi ki ‘sizle ilgili bir kağıt yayınlanacak FETÖ terör örgütüyle 17-25 Aralık 2013’te bir konuşma metnini oraya yazmışlar.’ Ona da güldüm. Yayınlamayan namerttir. Ama iftira eden, korkutmaya çalışan, hakaret eden de elinde belge bilgisi olmadan hakaret eden de şerefsizdir, namussuzdur, ahlaksızdır. Öğleden sonra bir cenazeye gittim orada da bir üst düzey bürokrat yanıma yaklaştı. ‘Yeni bir bilgi aldım bir dosya hazırlanmış Balgat çok gayret ediyormuş fakat tutuklanıp tutuklanmama konusunun ne getirip ne götürdüğü hesaplanmakta o konuda bir karar verilemediği için henüz belli değil’, ben de dedim ki ‘benim çantam hazır.’ Onlardan korkan onlar gibi olsun. Onlara seslenmek isterim. Ey muktedirler ben bir fakir gariban kadın olarak sizden korkmuyorum da siz adam olarak, erkek olarak benden korkmaya utanmıyor musunuz Niçin belden aşağı vurursunuz.”