Marmara Üniversitesi personeli intihar etti

Marmara Üniversitesi Haydarpaşa Kampüsü’nde çalışan 55 yaşındaki A.T. isimli vatandaş, tayin dilekçesinin üniversite yönetimi tarafından kabul edilmediğini öğrenmesi üzerine intihar etti. Birgün’de yer alan habere göre, A.T., çalıştığı birimin Haydarpaşa’dan Kartal’a taşınması nedeniyle bağlı olduğu birime bir dilekçe yazdı. A.T., “Evinin Kartal’a uzak olduğu, bu nedenle de Üsküdar Bağlarbaşı’ndaki Marmara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi’ne tayin olmak... View Article

Marmara Üniversitesi personeli intihar etti

Marmara Üniversitesi Haydarpaşa Kampüsü’nde çalışan 55 yaşındaki A.T. isimli vatandaş, tayin dilekçesinin üniversite yönetimi tarafından kabul edilmediğini öğrenmesi üzerine intihar etti.

Birgün’de yer alan habere göre, A.T., çalıştığı birimin Haydarpaşa’dan Kartal’a taşınması nedeniyle bağlı olduğu birime bir dilekçe yazdı. A.T., “Evinin Kartal’a uzak olduğu, bu nedenle de Üsküdar Bağlarbaşı’ndaki Marmara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi’ne tayin olmak istediğini” ifade etti. Ancak bağlı olduğu birimden, A.T.’ye olumsuz yanıt verildi. Sonrasında bunalıma giren A.T., 10 Ağustos’ta intihar girişimde bulundu. İntihar teşebbüsünün ardından Haydarpaşa Numune Hastanesi’nde yoğun bakımda tedavi altına alınan A.T., kurtarılamadı.

Marmara Üniversitesi’ne bağlı olan Haydarpaşa Kampüsü, Sağlık Bilimleri Üniversitesi’ne devredilmişti. Üniversiteye bağlı olan birimler de, özellikle Maltepe Başıbüyük Kampüsü’ne ve farklı kampüslere taşınmak zorunda bırakılmıştı.