Maç sonrasında kavga çıkartan Başakşehirli futbolculara ceza geldi

Geçtiğimiz hafta Çaykur Rizespor ile deplasmanda karşı karşıya gelen AKP ile yakınlığıyla bilinen Medipol Başakşehir’in futbolcuları, maç sonrasında gazetecilere saldırmıştı. Geçmişinde birçok ırkçı ve çirkin saldırıda imzası bulunan Emre Belözoğlu’nun yanı sıra, Volkan Babacan, Ufuk Ceylan ve Yalçın Ayhan’ın da karıştığı saldırı sonrasında futbolcular PFDK’ya sevk edildi. Alınan karar doğrultusunda 4 futbolcu, Ziraat Türkiye Kupası... View Article

Maç sonrasında kavga çıkartan Başakşehirli futbolculara ceza geldi

Geçtiğimiz hafta Çaykur Rizespor ile deplasmanda karşı karşıya gelen AKP ile yakınlığıyla bilinen Medipol Başakşehir’in futbolcuları, maç sonrasında gazetecilere saldırmıştı.

Geçmişinde birçok ırkçı ve çirkin saldırıda imzası bulunan Emre Belözoğlu’nun yanı sıra, Volkan Babacan, Ufuk Ceylan ve Yalçın Ayhan’ın da karıştığı saldırı sonrasında futbolcular PFDK’ya sevk edildi. Alınan karar doğrultusunda 4 futbolcu, Ziraat Türkiye Kupası yarı final maçında cezalı duruma düştü.

PFDK’nın verdiği cezanın yanı sıra Medipol Başakşehir yönetimi Yalçın Ayhan ve Ufuk Ceylan’ın kadro dışı bırakıldığını ve idari para cezası verildiğini de açıkladı.