Sorosçu sizsiniz!

Kurtuluş Kılçer yazdı: Sorosçu sizsiniz!

Referandumda hile yap, mühürsüz oyları kabul ettir, bazı sandıklarda tulum ‘Evet’ oyları çıkmasını sağlayan sahtekarlıkları yap, sandık başında bir kadını hastanelik edecek kadar döv, ölülere bile oy kullandırt; sonra bu seçimlerde hile yapılmıştır, hukuksuzluk vardır diyenlerin protestolarına ‘Sorosçuluk’ suçlaması yap!

Yabancı sermayenin Türkiye’de yatırım yapmasını sevinçle karşılayanlar, bugün şaibeli seçime hayır diyen, haksızlığa isyan edenleri ‘Sorosçu’ diye karalamaktadır!

Yağma yok! Ülkemizde Sorosçuluk aranacaksa önce kendinize bakacaksınız!

Ülkemizde Sorosçuluk aranacaksa önce AKP iktidarına bakacaksınız!

Ülkemizde Sorosçuluk aranacaksa, Soros’un ‘turuncu devrimleriyle’ içeriden ele geçirilen ülkelere ve bu ülkelerdeki Sorosçulara ülkemizde kimlerin destek verdiğine bakacaksanız!

Şaşırmayın, göreceğiniz manzara bugün AKP yandaşı medya ve sermaye gruplarından başkası olmayacaktır. Bizatihi AKP ve temsilcileri, dünyadaki Sorosçuların bir numaralı destekçileridir.

Ukrayna’da Soros’un desteklediği emperyalizm yanlısı, sağcı ve faşizm kırması güçlerin neler yaptığını biliyoruz. Bugün Ukrayna söz konusu olduğunda AKP ve yandaşları bizzat Sorosçuların müttefikidir

Gürcistan’da bir NATO operasyonu olan Sorosçu ‘turuncu devrim’in nasıl gerçekleştiğini biliyoruz. Dönemin ABD Büyükelçisi’nin tarihine bakabilirler. Bugün Gürcistan’daki bu Sorosçu gruplar ile AKP arasındaki siyasi müttefiklik ortada değil mi?

Arap Baharı mı dediniz? Tunus’ta, Libya’da, Mısır’da başlayan Arap Baharı hareketlerini, emperyalizmin bu ülkelere müdahalesi ve içeriden ele geçirme girişimleri olarak değerlendirmek herkesin ortaklaştığı bir nokta oldu neredeyse… Bu hareketlerin arkasında duran, Müslüman Kardeşler ile kader birliği yapan AKP yandaşları, söyleyin bakalım kim Sorosçu?

Ancak asıl Sorosçuluk, FETÖ ile kol kola, Genç Siviller ile omuz omuza, yetmez ama evetçilerle birlikte 1923 Cumhuriyeti’ni yıkıp yerine kurduğunuz emperyalizm ile uyumlu ‘ılımlı İslamcılık’tır. Bu açıdan 2002 yılında iktidar olan AKP’nin, Türkiye’yi getirmiş olduğu nokta bizzat “Sorosçuluk” olarak görülmelidir. Zihniyet aynı, ideoloji aynı, yönelim aynı, hedef aynı… Emperyalizm doğrultusunda ulus devletlerin boyun eğmesi, zayıflatılması, ele geçirilmesi…

Şimdi kalkmışlar, yıllardır “NATO’ya, AB’ye, Gümrük Birliği’ne hayır” diyen ve bunlara karşı mücadele yürütenlere Sorosçu diye çamur atmaya kalkıyorlar.

Bizim tarihimizde 6. Filo’yu kıble yapıp namaz kılanlar yok. Bizim tarihimizde 6. Filo’yla Türkiye’ye gelen yankilerin denize dökülmesi var. Bizim tarihimizde ABD kasabı Komer’in arabasının ODTÜ’de ters yüz edilmesi var. Bizim tarihimizde emperyalizmle köküne kadar mücadele var!

Soros NATO’dur.

Soros sermayenin dünya çapında ahtapot gibi her yeri sarmasıdır. Soros sermayedir.

Soros Avrupa Birliği emperyalizmidir.

Soros, ABD emperyalizminin mali oligarşisidir.

Bugün NATO’cu olacaksın, ABD ile müttefiklik kuracaksın, Gümrük Birliği anlaşmasını hiç ağzına almayacaksın, İncirlik’in kapatılmasını istemeyeceksin, Ukrayna’da Sorosçularla dış politikada birlik olacaksın, Gürcistan’da Sorosçu siyasi hareketlerin dostu olacaksın, Suriye’de İngiliz istihbaratının kurduğu Beyaz Miğferlerin yaptığı ‘kimyasal saldırı’yı Esad’ın üzerine yıkarak ABD saldırısını alkışlayacaksın, sonra da sana karşı duranları Sorosçulukla suçlayacaksınız!

Hadi oradan!

Haziran Direnişi’nin, arkasında Sorosçuluk arayacağınıza, arkanızdaki güçlere dönüp şöyle bir bakın: Kim Sorosçuymuş göreceksiniz!

Bugün AKP eliyle kurulan İkinci Cumhuriyet rejimi, tam da Soros’un istediği bir rejimdir. Devlet malları peşkeş çekilmiş, sermayenin önündeki bütün engeller kaldırılmış, daha fazla sömürü adına kıdem tazminatının kaldırılması için düğmeye basılmış, ekonomi tamamen yabancı sermayeye bağlanmıştır.

Sizin getirdiğiniz düzen Soros düzenidir!

Sorosçu sizsiniz!