Koray Çalışkan'a gözaltı gerekçesi belli oldu

Aralarında Boğaziçi Üniversitesi öğretim üyelerinden Koray Çalışkan’ın da bulunduğu 70 kişi gözaltına alındı. Boğaziçi Üniversitesi, Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler Bölümü Öğretim Üyesi Çalışkan’ın sabah saatlerinde gözaltına alınmasıyla ilgili haberi CHP İstanbul Milletvekili Oğuz Kaan Salıcı sosyal medya hesabından “Koray Çalışkan az önce evinde gözaltına alındı. Gerekçe belli değil, ikameti belli bir akademisyen bir kez... View Article

Koray Çalışkan'a gözaltı gerekçesi belli oldu

Aralarında Boğaziçi Üniversitesi öğretim üyelerinden Koray Çalışkan’ın da bulunduğu 70 kişi gözaltına alındı.

Boğaziçi Üniversitesi, Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler Bölümü Öğretim Üyesi Çalışkan’ın sabah saatlerinde gözaltına alınmasıyla ilgili haberi CHP İstanbul Milletvekili Oğuz Kaan Salıcı sosyal medya hesabından “Koray Çalışkan az önce evinde gözaltına alındı. Gerekçe belli değil, ikameti belli bir akademisyen bir kez daha ifadeye davet edilemedi!” ifadeleriyle duyurdu.

‘FETÖ’ soruşturması

Habertürk’ten Nihat Uludağ‘ın haberine göre Çalışkan, ‘FETÖ’ soruşturması kapsamında gözaltına alındı. Habere göre, Çalışkan’la birlikte Boğaziçi Üniversitesi ve Medeniyet Üniversitesi’ne yönelik operasyonda 70 kişi gözaltına alındı.