Köpeğini gezdiren kadına mermer blokla saldırı: "Burada köpek dolaştıramazsınız, günah!"

Çanakkale'de köpeğini gezdiren kadının 3 kişi tarafından "burada köpek gezdirmek günah" diyerek darp edildiği iddia edildi.

Köpeğini gezdiren kadına mermer blokla saldırı:

Çanakkale’de bir parkta köpeğini gezdiren kadının 3 kişi tarafından “burada köpek gezdirmek günah” diyerek darp edildiği iddia edildi.

Çanakkale Olay gazetesinin haberine göre, Çanakkale’de Merkez Barbaros Mahallesi Troia Caddesi üzerinde yer alan belediyeye ait bir parka köpeğini dolaştırmak için ablası ile birlikte giden A.K. isimli kadının, 3 türbanlı kadın tarafından saldırıya uğradığı iddia edildi. Kadınların, “Bina da park da bizim! Burada köpek dolaştıramazsınız, günah” diyerek evlerinden getirdikleri mermer bir blok ile A.K’nin kafasına vurarak darp ettiği iddia edildi.

“Kocam savcı” deyip tehdit etti

A.K’yi saçlarından tutarak kafasını taşa vuran kadınların bununla yetinmeyerek evlerinden getirdiği mermer bir blok ile kafasına vurdukları  Çevredeki vatandaşların kavgayı ayırmasının ardından polis çağıracağını söyleyen A.K’ye türbanlı kadınlardan birinin kocasının savcı olduğunu ve polislerin bir şey yapamayacağı tehdidinde bulunduğu belirtildi. Darp raporu almak için hastaneye giden A.K, hastanede de buraya gelen türbanlı kadınların yakınları tarafından “Buradan ölün çıkar” denilerek tehdit edildiği öğrenildi. A.K darp raporunu almasının ardından karakola giderek şikayette bulundu, şikayet üzerine ifade verme işlemlerinin yapıldığı öğrenildi.

(Fotoğraf temsilidir)