Kılıçdaroğlu'nun yürüyüşü hedefte: Arka fonda flu asker silüeti...

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun,Güvenpark'tan İstanbul'a yürüyüş düzenleme kararı, AKP medyası tarafından 'darbe iması' yapıldığı iddiasıyla hedefe alındı.

Kılıçdaroğlu'nun yürüyüşü hedefte: Arka fonda flu asker silüeti...

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun, partisinin İstanbul Milletvekili Enis Berberoğlu’nun tutuklanması sonrası Güvenpark’tan İstanbul’a yürüyüş düzenleme kararı, AKP medyası tarafından ‘darbe iması’ yapıldığı iddiasıyla hedefe alındı.

Kılıçdaroğlu’nun yürüyüş kararı için yayınlanan bir afişte, CHP liderinin Anıtkabir ziyareti sırasında çekilen fotoğrafı kullanıldı. Arka planda askerlerin de olduğunun görüldüğü fotoğrafı hedef alan AKP’liler, Kılıçdaroğlu’nun fotoğrafla “asker arkamda” iması verdiğini ileri sürerken, 15 Haziran tarihine dikkat çekerek “15 Temmuz hain darbe girişimi sonrası FETÖ’cü hainlerin dilinde hep aynı tarih vardı: 15 Haziran 2017. FETÖ’cülerin bu tarih oyununa CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’ndan da bir selam geldi.” ifadeleri kullanıldı.

Sabah, Akşam, A Haber, Beyaz Gazete, Takvim gibi AKP’nin bir çok yayın organında yandaş isimlerin sosyal medyada yaptıkları paylaşımlar haberleştirilerek sözkonusu yürüyüşe müdahale çağrısı yapıldı.

İşte o paylaşımlardan bazıları:
.