Kılıçdaroğlu'nun açıkladığı belgeler bu hafta yayımlanacak

CHP'li Özgür Özel belgelerin basınla paylaşılacağını açıkladı.

Kılıçdaroğlu'nun açıkladığı belgeler bu hafta yayımlanacak

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, grup toplantısında açıkladığı AKP’li Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın akrabalarının da adı geçtiği para transferlerine ait belgelere ilişkin “Bunları veren bir insan tabi, uzaydan gelmedi. FETÖ’cüler vermedi, yok efendim ilgisi yok. Bu ülkeyi seven milyonlarca bürokrat var” dedi. Öte yandan CHP’li Özgür Özel belgelerin basınla paylaşılacağını açıkladı.

CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, Kılıçdaroğlu’nun açıkladığı belgelerin, konuyla ilgili araştırma komisyonu kurulursa aynı gün, kurulmazsa parti sözcüsü tarafından yarın ya da hafta sonu paylaşılacağını söyledi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun, AKP’li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın yakınlarının para transferleriyle ilgili olduğunu söylediği belgelerin ne zaman paylaşılacağı belli oldu. CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, konuyla ilgili Araştırma Komisyonu kurulursa aynı gün, kurulmazsa parti sözcüsü tarafından yarın ya da hafta sonu açıklanacağını söyledi.

Özel, Sarraf’ın açıklamalarıyla ilgili olarak da, AKP’ye Meclis’te Soruşturma Komisyonu’nun yeni delil durumu gözetilerek yeniden kurulması çağrısı yaptı.