Kılıçdaroğlu'na ölüm tehditleri yağdıran AKP'li bakın kim çıktı...

İzmir'de CHP lideri Kılıçdaroğlu'na ölüm tehdidinde bulunan AKP'li Emrullah Kavuz, geçtiğimiz yıl da 'heykel' protestosuyla gündeme gelmişti.

Kılıçdaroğlu'na ölüm tehditleri yağdıran AKP'li bakın kim çıktı...

Ankara’dan İstanbul’a ‘Adalet Yürüyüşü’ne başlayan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve beraberindekilere bir grup AKP’li ile birlikte ölüm tehditleri savurduğu görüntüleri ortaya çıkan AKP’li Karabağlar Meclis Üyesi Emrullah Kavuz, geçtiğimiz yıl da ‘heykel’ protestosuyla gündeme gelmişti.

AKP Karabağlar Meclis Üyesi Emrullah Kavuz, İzmir’in en yoğun kullanılan metro istasyonlarından İzmirspor durağındaki ahşap müzisyen heykelini ‘müstehcen’ olduğu gerekçesiyle bezle kapatarak protesto etmişti.

İlgili resim

Kavuz, bununla da yetinmeyerek daha sonrasında da heykele kilit vurmuştu.

Çıplak diye heykele kilit vurdular

Heykelin ‘müstehcen’ olduğunu savunan Emrullah Kavuz, “Sayın Aziz Kocaoğlu geçen gün yapmış olduğumuz protestodan sonra heykeli bezle örtmüştük. Siz bu heykeli kaldırmanız gerekirken, heykelin güvenliğini artırmak için gelip buraya güvenlik kameraları koymuşsunuz. Yanlış anlamayın ama bu uygunsuz bir heykel olmuş olsa da kamu malı olarak gözüküyor. Biz vatanını, milletini seven insanlarız. Asla sizin Gezici gençleriniz gibi yakıp yıkmayız. Biz AK Partiliyiz biz sadece yaparız. Ve lütfen sizden rica ediyoruz, Allah rızası için bu heykeli kaldırın. Bugünkü protestomuzda zincirle kilit vurduk. Protestomuz heykel kalkana kadar devam edecek” demişti.

http://gazetemanifesto.com/2017/06/22/video-kilicdaroglu-video-kilicdaroglu-ve-yuruyusculeri-olumle-tehdit-ettiler-reisin-bir-kelimesine-bakiyoruz-olum-tehdidi-reisin-bir-kelimesine-bakiyoruz/