Kendisini ve kızını döven kocasını baltayla öldürdü

Uşak'ın Banaz ilçesinde iki eş arasında çıkan tartışma sonucu kadın kocasını balyozla öldürdü.

Kendisini ve kızını döven kocasını baltayla öldürdü

Uşak’ın Banaz ilçesinde iki eş arasında çıkan tartışma sonucu kadın kocasını balyozla öldürdü.

Banaz İlçesi Derbent köyünde yaşanan olay sabaha karşı gerçekleşti. Alınan bilgiye göre köyde bulunan Tekel bayiinde bir genç ile tartışarak kavga eden ve gece geç saatlere kadar sokaklarda dolaştıktan sonra alkollü bir şekilde eve gelen Yusuf Ataseven ile Sevim Ataseven arasında tartışma başladı.

usakhaber.com‘ın aktardığına göre, Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine koca Yusuf Ataseven eline aldığı balyoz ile eşine saldırmak üzereyken itiş kakış yaşandı ve yere düştü. Koca alkolün etkisi ile yerden kalkamayınca eş Sevim Ataseven balyozu eline alarak Yusuf Ataseven’in baş ve ayak bölgelerine defalarca vurdu. Yusuf Ataseven aldığı darbelere ile olay yerinde yaşamını yitirirken Sevim Ataseven ise Jandarmayı arayarak ‘Eşimi öldürdüm gelin beni alın’ dedi.

Çiftin 21 yıllık evli ve 3 kız çocukları olduğu öğrenilirken, öldürülen Yusuf Ataseven’in alkol ve madde bağımlısı olduğu, zaman zaman eşine şiddet uyguladığı iddia edildi. Ataseven’in ayrıca bar ve gazino gibi içkili mekanlarda çalıştığı ve düzenli bir işinin olmadığı belirtildi. Olay yerine gelen güvenlik güçlerine teslim olan Sevim Ataseven gözaltına alındı. Hayatını kaybeden Yusuf Ataseven’in cenazesi otopsi için İzmir Adli tıp Kurumuna gönderilirken, cinayetle ilgili ise soruşturma başlatıldı.