KDHC: Baektu Dağı'nın güçlü, devrimci ordusu boş konuşmaz

Kore Demokratik Halk Cumhuriyeti'nin yayın organı Rodong Sinmun'da ABD'nin saldırgan açıklamalarına dair bir açıklama yayımladı.

KDHC: Baektu Dağı'nın güçlü, devrimci ordusu boş konuşmaz

Kore Demokratik Halk Cumhuriyeti’nin yayın organı Rodong Sinmun’da ABD’nin saldırgan açıklamalarına dair bir açıklama yayınlandı.

Yapılan açıklamada, “Dünyada hiçbir ordu, devrimin ilk dönemlerinden beri süren kızıl bayrak altındaki zafer dolu yolu, Kore Halk Ordusu’nun acı tarihine karşın bu kadar uzun süre boyunca yürüyemedi” denilen açıklamada, KDHC ordusu için “daima zafer kazanan taktikleriyle, muhteşem komutanlarının yönetimi altında yenilmez bir ordu” ifadeleri yer alıyor.

KDHC’NİN CAYDIRICILIĞI HALKIN KEMER SIKMASIYLA SAĞLANMAKTADIR’

Açıklamada şunlar ifade edildi:

“Tarihin öğrettiği acı bir derstir ki arkasında güç olmayan adalet, şiddetli zorluklarla yüzleştiğinde parçalanacaktır.

KDHC öz-savunmasının caydırıcılığı, Kore halkının ebedi refah ve ülkenin geleceği için kemerlerini sıkmasıyla sağlanmış sonsuz bir hazinedir.

ABD emperyalistleri amaçlarına ulaşmak için askeri tehdit ve şantaj araçlarını kullanıyor, stratejik ve taktik silahların nükleer uçak gemisi grubunu da içeren her türünü kullanıyor. Ancak bunların tamamı zihinsel olarak zayıflamış, acınası sonu yaklaşmış bir gücün blöfünden fazlası değildir.

KDHC’nin ordusu, düşmanını yok etme ruhuyla, son kutlu savaş için emir beklemektedir, silahları iğrenç hedeflerine çevrilmiştir.

Saldırımız ateş denizine dönüşecektir, düşmanlarımızı yok edecek ve nihai zaferi getirecektir.

Baektu Dağı’nın güçlü, devrimci ordusu boş konuşmaz.”