Kardeşinden Deniz Gezmiş'in idam hükmü için "Bırakın satılsın" diyen takipçisine yanıt...

Deniz Gezmiş'in idam hükmünün satışa çıkarılmasıyla ilgili kardeşi Hamdi Gezmiş, sosyal medyada "Bırakın satılsın" diyen bir takipçisine yanıt verdi.

Kardeşinden Deniz Gezmiş'in idam hükmü için

İstanbul’da Pera Müzayede adlı bir şirketin Deniz Gezmiş’in idam kararıyla ilgili kesinleşme şerhini satışa çıkarılmasıyla ilgili kardeşi Hamdi Gezmiş, sosyal medyada “Bırakın satılsın” diyen bir takipçisine anlamlı bir yanıt verdi.

Pera Müzayede adlı bir şirketin düzenlediği, internet üzerinden de teklif verilebilen efemera ve obje müzayedesinde, aralarında Deniz Gezmiş’in idam kararına ilişkin kesinleşme şerhi ve Ahmet Kaya’nın cezaevinde yaptığı boncuklu cüzdanın da bulunduğu çok sayıda obje online satışa sunulmuştu.

Deniz Gezmiş’in kardeşi Hamdi Gezmiş, Twitter hesabında “Utanç kararının haraç mezat satılması da ayrı bir utanç olayı…” şeklindeki paylaşımını alıntılayıp “Bırakın satılsın hatta alan da ileride tekrar satsın ki “ utanç kararı “ gündeme gelsin ve daha çok insanın bilgisi ve ilgisi oluşsun” diyen takipçisine şu yanıtı verdi:

“Değerli dostum düşüncenizde genel olarak haklısınız.
Ancak bizim derdimiz, en ufak bir fedakarlık göstermeden bu ülkenin değerleri üzerinden rant elde etmeye çalışan şahıslarla ilgilidir. Ahlaki değerleri hiçe sayan bu ticaret erbabına karşı, hukuksal haklarımız tabiiki saklıdır.”

Görüntünün olası içeriği: yazı

http://gazetemanifesto.com/2017/11/16/deniz-gezmisin-idam-hukmunun-de-yer-aldigi-turkiye-yakin-tarihiyle-ilgili-bazi-esyalar-satisa-cikarildi/