Karanlık haber: Kurtlar Vadisi ekranlara geri dönüyor

AKP yandaşlığıyla bilinen Necati Şaşmaz, Kurtlar Vadisi dizisinin önümüzdeki yıl şubat ayından yeniden ekranlara döneceğini söyledi.

Karanlık haber: Kurtlar Vadisi ekranlara geri dönüyor

AKP’li yıllar ile birlikte izleyicilerin karşısına çıkan ve kanal kanal dolaştırılan ‘Kurtlar Vadisi’ isimli mafya dizisinin oyuncusu ve yapımcı Necati Şaşmaz, dizinin önümüzdeki yıl şubat ayından yeniden ekranlara döneceğinin ‘müjde’sini verdi.

Şaşmaz, “Bir Hadis Bir Film Kısa Film Yarışması Ödül Töreni” için geldiği Konya’da, AA muhabirine, televizyonda 2003 yılında yayınlanmaya başlayan Kurtlar Vadisi dizisinin, 2018’de “Kurtlar Vadisi Kaos” olarak izleyicinin karşısına çıkacağını belirtti. Şaşmaz, “Dizimizin senaryosunu tamamladık. Şubat ayı gibi televizyonlarda yayınlanmaya başlayacak inşallah.” dedi.

Şaşmaz, dizinin hangi kanalda yayınlanacağını ile ilgili olarak da  “Yakın zamanda fragmanlarıyla, hangi kanalda yayınlanacağıyla gündeme geleceğiz.” ifadelerini kullandı.

‘KAOS’ TEORİSİ ELE ALINACAK

Şaşmaz, dizinin ‘işleyeceği’ konular için de şunları dile getirdi:
“Kurtlar Vadisi Kaos ile ‘kaos teorisi’ ele alınacak. Kaos yönetimi diye bir ideoloji var. O ideolojide hedef dünyayı kaosa yönlendirip, kaosla yönetmek. Biz de ‘kaos yönetiminden nasıl kurtulabiliriz, nasıl çıkış sağlayabiliriz?’ anlatmaya çalışacağız. ‘Kaos durumunda elimizden neler alınır, nelere karşı savaşmamız gerekir, nelerden muzdarip olabiliriz?’ bunları ele almaya çalışacağız. Değişen siyasi ve coğrafi denklemde Türkiye olarak nerede olacağız, nasıl duracağız, neler yapacağız gibi konuları irdeleyecek hikayelerimiz olacak. Global anlamda ‘Myanmar’dan Afganistan’a, Makedonya’ya hatta Amerika’ya kadar uzanan hikayeler olacak’ diye şimdiden müjdesini verebilirim.”