Kabataş yalancısı Cemile Bayraktar'dan veda yazısı

AKP'nin yayın organlarından Yeni Şafak'ın yazarı Cemile Bayraktar, gazeteden kendi isteğiyle ayrıldığını duyurdu.

Kabataş yalancısı Cemile Bayraktar'dan veda yazısı

2013 Haziran Direnişi’nde ortaya atılan Kabataş yalanının en ateşli savunucularından olan Yeni Şafak yazarı Cemile Bayraktar, 3 yıldır köşe yazarlığı yaptığı AKP yayını Yeni Şafak’tan ayrıldığını duyurdu.

Gazeteden kendi isteğiyle ayrıldığını belirten yandaş isim, bugün son kez yazdığı köşesinde, “İşini hakkıyla yapmaya çalışanların her gün kalbinin kırıldığı ve işlerini yapmasının zorlaştığı bir zamanda, uzun süredir sabretmeme rağmen kırgınlıklarımı artık kendi kendime telafi edemediğimi gördüm.” ifadelerini kullandı.

Şafak’ın yazısında ayrılık kararını açıkladığı bölüm şöyle:

“Yaklaşık 4 yıl birlikte çalıştığım Albayrak Medya bünyesinde, İbrahim Karagül, Ersin Çelik ve birçok isimle çalışmaktan mutluluk duydum. Bu nedenle bu köşede son yazıyı yazmak benim için gerçekten zor ve çok hüzünlü…

Yeni Şafak benim için hep değerli olarak kalmaya devam edecek, başka bir yayınla anlaşıp, bu gazeteye methiyeler düzüp buradan ayrılıyor değilim, hiçbir yayınla anlaşmadım. Yeni Şafak benim açımdan, benim evim gibiydi… Hatta şöyle söylemişti İsmail Kılıçarslan: “Çünkü ev her şeydir.” Evet, benim için de ev her şey ama eğer bir “eviniz” varsa.

Çok yıpratıldığım süreç içerisinde benden desteğini esirgemen okurlarım ve takipçilerim, madden ve manen her şekilde yanımda olan âilem ve bana 4 yıl boyunca râzı olacağım şekilde davranan Yeni Şafak’a sonsuz teşekkürlerimle…”

http://gazetemanifesto.com/2016/11/23/kabatas-yalancisi-yilbasi-suslerine-takti/

http://gazetemanifesto.com/2016/08/21/yeni-safak-yazari-insanligini-konusturdu-gaziantep-danisikli-dovustur/