İzmir'de akıl almaz olay: Hayatını kaybeden kadının cansız bedeni üzerinden çok sayıda araç geçti!

İzmir'de yolun karşısına geçmeye çalışırken minibüsün çarpması sonucu hayatını kaybeden kadının cansız bedeninin üstünden çok sayıda araç geçti.

İzmir'de akıl almaz olay: Hayatını kaybeden kadının cansız bedeni üzerinden çok sayıda araç geçti!

İzmir’in Balçova İlçesinde, İlknur Aker isimli genç kadın, iddialara göre bindiği otomobilde erkek arkadaşıyla tartışınca, otomobilden inip yolun karşısına geçmeye çalışırken minibüsün çarpması sonucu hayatını kaybetti. Çarpmanın etkisiyle yola savrulan Aker’in cansız bedeninin üstünden çok sayıda araç geçtiği öğrenildi.

Bu sabah saat 6.30 sıralarında İzmir Çevreyolu Selway alışveriş merkezinin yakınında meydana gelen olayda edinilen bilgiye göre, Balçova’dan Karabağlar istikametine seyir halindeki otomobilin sürücüsü Metin Kaplan, bilinmeyen bir sebeple arkadaşı İlknur Aker ile tartışmaya başladı.

Kaplan, tartışmanın devam etmesi üzerine otomobilini yol kenarına park etti. Bu sırada park halindeki otomobilden inen Aker, yolun karşısına geçmeye çalışırken, Karabağlar’dan Balçova yönüne seyir halinde olan Ş.Ö. yönetimindeki 35 S 00471 plakalı servis minibüsü çarptı.

Kazayı gören diğer sürücüler ise durumu 112 sağlık ve polis ekiplerine bildirdi. Öte yandan çarpmanın etkisiyle yola savrulan Aker’in cansız bedeninin üstünden çok sayıda araç geçti.

İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri Aker’in hayatını kaybettiğini belirledi. Feci şekilde can veren genç kadının cesedi savcının incelemesinin ardından İzmir Adli Tıp Morgu’na kaldırılırken, servis şoförü Ş.Ö. ile Metin Kaplan gözaltına alınarak polis merkezine götürüldü.

Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı. (İHA)