İstismar ile suçlanan Kevin Spacey'nin ağabeyi: Babamız çocuk tecavüzcüsü bir Nazi'ydi

Cinsel tacizle suçlanan ABD'li oyuncu Kevin Spacey'nin ağabeyi Randall Fowler ailenin 'bilinmeyen hikayesini' Daily Mail'e anlattı. Fowler, çocukken yıllarca Nazi Partisi üyesi olan babaları tarafından tecavüze uğradığını ve dövüldüğünü açıkladı.

İstismar ile suçlanan Kevin Spacey'nin ağabeyi: Babamız çocuk tecavüzcüsü bir Nazi'ydi

Oyuncu Antony Rapp’in yaklaşık 30 yıl önce kendisi 14 yaşındayken cinsel tacizle suçladığı Oscar’lı oyuncu Kevin Spacey’nin ağabeyi Randall Fowler Daily Mail’e konuştu.

Aşırı sağ görüşlü babalarının Amerikan Nazi Partisi üyesi olduğunu ve bıyığını Hitler gibi kestiğini söyleyen Fowler büyüdükleri evi ‘bir korku evi’ olarak niteledi.

Babalarının sıklıkla kendisini dövdüğünü ve tecavüz ettiğini söyleyen Fowler annelerinin de bu durumdan haberdar olduğunu ancak tepki göstermediğini iddia etti.

İlk tecavüz olayının kendisi 12 yaşındayken gerçekleştiğini anlatan Fowler bunun 4 yıl boyunca şiddeti artarak sürdüğünü, bu duruma tepki gösteren ablalarının evden kaçtığını, kardeşi Kevin’in içine kapandığını öne sürdü.
Babaları yüzünden ‘genlerinin etkileneceği şüphesiyle’ çocuk sahibi olmaktan kaçındığını söyleyen Fowler “Evimizde çok fazla karanlık vardı. Kesinlikle sefildi. Kevin yaşananlardan kaçınmak için kendini duygusal bir balona hapsetti. Çok akıllı ve sinsi biri oldu. Dayaktan kaçmaya o kadar kararlıydı ki davranışlarına çok dikkat etmeye başladı. Taki içi boşalana kadar. İçeride duyguları kalmamıştı” dedi.

Kevin’i küçükken babalarının tecavüzünden korduğunu iddia eden Fowler yıllar sonra annesi ile ablası ve Kevin önünde yüzleştiğini ancak annewsinin tepki vermediğini söyledi.

Fowler babalarının 1992’deki ölümünün ardından Spacey’nin annesi ile yakınlaştığını ancak kendisinin kardeşi ile aralarının soğuduğunu da belirtti.