İşte San Fransisco'daki Rus konsolosluğundan çıkan siyah dumanın nedeni

ABD’nin boşaltılmasını istediği San Fransisco kentindeki Rus konsolosluğunun bacasından siyah dumanların çıktığı görüldü. Rusya Dışişleri Sözcüsü Mariya Zaharova dumanın binayı ‘koruma’ amaçlı tedbirlerden kaynaklandığını açıkladı. Rusya’nın ABD’denin San Fransisco kentindeki diplomatik binası Rusya: ABD’nin diplomatik tesislerimizi kapatması işbirliği fırsatlarını baltalıyor Misyondan dumanalrın çıkması üzerine itfaiyenin bölgeye çağırıldığı belirtildi. Ancak daha sonra İtfaiye Departmanı Twitter adresinden... View Article

İşte San Fransisco'daki Rus konsolosluğundan çıkan siyah dumanın nedeni

ABD’nin boşaltılmasını istediği San Fransisco kentindeki Rus konsolosluğunun bacasından siyah dumanların çıktığı görüldü. Rusya Dışişleri Sözcüsü Mariya Zaharova dumanın binayı ‘koruma’ amaçlı tedbirlerden kaynaklandığını açıkladı.

Rusya’nın ABD’denin San Fransisco kentindeki diplomatik binası
Rusya: ABD’nin diplomatik tesislerimizi kapatması işbirliği fırsatlarını baltalıyor
Misyondan dumanalrın çıkması üzerine itfaiyenin bölgeye çağırıldığı belirtildi. Ancak daha sonra İtfaiye Departmanı Twitter adresinden yaptığı açıklamada bir yangın olduğuna dair ihbar olmadığını duyurdu.

‘BİNAYI KORUMAK İÇİN ÖNLEMLER ALINIYOR’

Zaharova da Facebook hesabından yaptığı açıklamada, “Binayı korumak için önlemler alınıyor. Bunlar pencereleri kapatmak, perdeleri çekmek, ışıkları söndürmek, kapıları kilitlemek, çöpü dışarı atmak, ısıtıcıyı kapatmak ve daha fazlasını içerebilir” ifadelerini kullandı. (Sputnik Türkiye)