İşte İstanbul'da yaşanan yağış ve fırtınanın faturası

Habertürk’ten Sefer Yüksel’in haberine göre; İstanbul’da 20 dakikada hayatı felç eden şiddetli dolu yağışı ve fırtınanın faturasının 1.2 milyar lirayı bulacağını öngörülüyor. Son yaşanan şiddetli dolu yağışı ve fırtınanın, 10 gün önce yaşanan sel felaketine göre çok daha fazla hasara yol açtığı ve Kağıthane’de bir fabrikada çıkan yangın gibi bir çok işyerine ciddi hasar verdiği belirtildi. Ayrıca,... View Article

İşte İstanbul'da yaşanan yağış ve fırtınanın faturası

Habertürk’ten Sefer Yüksel’in haberine göre; İstanbul’da 20 dakikada hayatı felç eden şiddetli dolu yağışı ve fırtınanın faturasının 1.2 milyar lirayı bulacağını öngörülüyor.

Son yaşanan şiddetli dolu yağışı ve fırtınanın, 10 gün önce yaşanan sel felaketine göre çok daha fazla hasara yol açtığı ve Kağıthane’de bir fabrikada çıkan yangın gibi bir çok işyerine ciddi hasar verdiği belirtildi.

Ayrıca, Anadolu yakasının belli bölümleri başta olmak üzere birçok ev ve işyerinin camlarının kırıldığı ve binaların dış cephelerinin de ciddi hasarlar gördüğünü ve bunların da ekonomik faturanın çok daha büyük olmasına neden olduğunu ifade ediliyor.