İstanbul'da hurdacılar çatıştı: Yaralılar var

İstanbul Ümraniye’de hurdacılık yapan iki grup arasında henüz belirlenemeyen nedenle kavga çıktı. Pompalı silahla ateş edilen taş ve sopaların kullanıldığı kavgada 3 kişi yaralandı. Kavga, Ümraniye Şerif Ali Mahallesi Serdivan sokakta saat 14.00 sıralarında meydana geldi. Hurdacılık yapan iki grup arasında henüz belirlenemeyen bir sebeple tartışma yaşandı. Tartışma kısa sürede kavgaya dönüşence gruplar taş ve... View Article

İstanbul'da hurdacılar çatıştı: Yaralılar var

İstanbul Ümraniye’de hurdacılık yapan iki grup arasında henüz belirlenemeyen nedenle kavga çıktı. Pompalı silahla ateş edilen taş ve sopaların kullanıldığı kavgada 3 kişi yaralandı.

Kavga, Ümraniye Şerif Ali Mahallesi Serdivan sokakta saat 14.00 sıralarında meydana geldi. Hurdacılık yapan iki grup arasında henüz belirlenemeyen bir sebeple tartışma yaşandı.

Tartışma kısa sürede kavgaya dönüşence gruplar taş ve sopalarla birbirlerine saldırdı. Bir kişi ise pompalı tüfek ile karşı gruba ateş etti. Tüfekten çıkan saçmaların isabet ettiği 3 kişi yaralandı. Yaralılar ambulanslar ile çevre hastanelere götürüldü. Polis sokağı trafiğe kapatarak güvenlik önlemi aldı.

Kavgada fırlatılan taş ve sopalar nedeniyle sokak savaş alanına dönerken, hurdacılara ait bir kamyonet ise atılan taşlar nedeniyle zarar gördü. Polisin olayla ilgili incelemesi devam ediyor.